En sterk infrastruktur begynner med innovative løsninger under jord.

Oppdag Melbyes sortiment av innovative og fleksible løsninger som installeres raskt og effektivt, uten betong og tunge maskiner. Resultatet blir holdbart og kostnadseffektivt.Melbyes alternativ til betong - modulbygd, sterkt og fleksibelt

Våre modulbygde kummer og kanaler installerer du raskt og enkelt, uten å måtte bruke betong. De har allikevel den samme høye styrken som de tradisjonelle løsningene med betong. 

Produktene er enkle å håndtere, ettersom de veier lite og leveres i moduler. De bygges sammen, uten behov for tunge maskiner - og tilbyr et unikt system for kabling under jord. 

For deg innebærer dette stor fleksibilitet, enklere installasjon og redusertekostnader.  

Les mer

Melbyes Protrough: Som på skinner i prosjekt “Fjärrstyrning Mora”

Med til sammen 100 års erfaring fra konsultasjons- og entreprenørarbeid, vet Evolent viktigheten av å bruke smarte, tidseffektive og holdbare løsninger i komplekse prosjekter.

I prosjektet «Fjärrstyrning Mora», har Melbyes Protrough gitt flere fordeler for entreprenøren.  

Les mer

Siste nyheter fra MelbyeTrekkekummen Ultima Connect

Trekkekummen Ultima Connect er designet for fremtidens infrastruktur. Den består av moduler i kompositt, som raskt bygges sammen uten behov for betong og store maskiner. Kummen er skalerbar, fleksibel og kostnadseffektiv - samtidig har den like høy styrke som de tradisjonelle alternativene. 

Les mer

Multikanaler

Multikanaler er et flerkanalsystem som erstatter betongstøpt OPI-kanaler. Multikanalene brukes til nedgravde rør, som tverrkanal under vei eller jernbane, i tuneller, broer og viadukter samt for nedgravde langsgående rør.  Multikanaler har et modulbygd design som raskt installeres på plass med et enkelt klikksystem, uten bruk av betong. Modulene er lette men har høy knusemotstand. 

Les mer

Kabelbeskyttelse ProTrough

Vårt innovative og moderne kabelbeskyttelsessystem for jernbaneløsninger 

ProTrough er et innovativt, lett og brannsikkert
kabelbeskyttelsessystem. PROtrough er et moderne
alternativ til tradisjonelle betongsystemer for jernbane og sporvei. 
Vi har tatt frem et utvalg av forskjellige løsninger der kanalene er inkludert. Systemet forenkler kabelhåndteringen og er lett tilgjengelig. ProTrough består av lette moduler som er enkle å installere, og som skaper et sikkert, fleksibelt og holdbart system.

Les mer

Vil du vite mer om våre løsninger for infrastruktur?

Meld deg på her