Verktøy av høyeste kvalitet

Melbyes utvalg av verktøy inkluderer håndverktøy, instrumenter og pressutstyr, i tillegg til isolert verktøy for opptil 1000 V.


Problemløsere fra Cimco gjør hverdagen din enklere

Vi tilbyr et komplett utvalg av høykvalitets verktøy.

Våre Cimco-problemløsere er et utvalg verktøy som gjør hverdagen din enklere når bolter og skruehoder har blitt slitte.


Alt du trenger og ønsker i en praktisk verktøyveske

Installatørens beste venn. Vesken inneholder alle de viktigste verktøyene du som installatør trenger iløpet av en dag på jobb.

Vi har fylt verktøyvesken med et stort utvalg av kvalitetsverktøy fra CIMCO. Dette er verktøy som vil bidra til å gjøre din arbeidsdag enklere.

Les mer

Vtools 

Vtools er Melbyes egen serie med hydrauliske verktøy. Dette er verktøy som presser og kutter det aller meste, med en kraft på 5 eller 13 tonn.

Her finner du alt for en ekte proff: Hastighet som sikrer effektivitet, kraft som gir de riktige resultatene, og påliteligheten til å arbeide med en presisjon som gjør verktøyet til din forlengede arm.

Vtool hydrauliske batteripresser og pressestenger er tilgjengelig i 5- og 13-tonns klasse for å presse på kabelsko, skjøtehylser og C-press i kobber og aluminium.

Les mer

Presstang Flexi-crimp Pro

Presstang for firkantpressing av endehylser. Presstangen har avrundede indre kanter slik at du unngår å kutte i tynne endehylser ved uhell. Frontmatet press, det vil si at hylser og ledere mates i front på tangen, gjør det enklere å komme til på trange plasser.

Elnummer: 2099775

Presstang Click n' Crimp

Universell pressestang med utskiftbare bakker.

Bakkene er festet ved hjelp av en holder i verktøykroppen, og kan byttes på bare noen sekunder uten bruk av verktøy. To sett med bakker kan lagres trygt i håndtakene. Verktøykroppen er laget av sterkt herdet spesialstål, og designet krever mindre bruk av håndstyrke.

Elnummer: 2099752


Vil du vite mer om våre løsninger? Ta kontakt med en av våre eksperter


Noen av våre problemløsere

Vil du vite mer om løsningene våre innen Installasjon?

Meld deg på vårt nyhetsbrev