Melbye Installasjon - Komplett utvalg for fagfolk

Melbye kan tilby et omfattende utvalg for det profesjonelle installasjonsmarkedet. Hos oss finner du alt du trenger innen kabeltilbehør, nødbelysning og verktøy av høy kvalitet.


V-Tools

En helt ny verktøyserie som presser og kutter det meste med en kraft på 5 eller 13 tonn


Hvorfor velge nødlys fra Melbye?

Når krisesituasjonen oppstår, og den normale belysningen svikter, kan nødlys være helt avgjørende for hvordan situasjonen utvikler seg.

Melbye har lang erfaring fra prosjektering av nødlys, og tilbyr et bredt utvalg av nødlysarmaturer som gjør det enkelt å sikre alle vanlige bygg. Her gir vi deg en guide over våre smarte nødlysprodukter.

Les mer

Fleksible og trygge røykvarslere

Melbyes røykvarslere lar deg installere på den måten du ønsker; enten trådløst eller tilkoblet, med batteri eller strøm.

Serien omfatter både røykvarslere og varmedetektorer. Velg en robust og problemfri installasjon med enten 230 V-enheter som kommuniserer kablet, eller en løsning med batteridrevne og trådløst-kommuniserende 3V-enheter. Du kan også kombinere enhetene på flere andre smarte måter.

Våre batteridrevne røykvarslere og varmedetektorer har opptil 10 års batterilevetid.

Les mer

Komplette jordingssystemer fra Melbye – for gode og varige jordforbindelser

Jordspyd og tilbehør fra Melbye

I Melbyes sortiment finner du jordspyd og tilbehør i forskjellige utførelser – både konisk og gjenget. I tillegg leverer vi alt du trenger av utstyr for å utføre dypjording på best mulig måte. Løsningene er spesielt designet for å gjøre neddrivningen enkel og effektiv, og det blir benyttet kobberwire for gode og varige forbindelser.

I denne filmen ser du vårt utvalg av jordingsmateriell. I tillegg gir vi deg nyttige tips og om jording:


Vi tilbyr et komplett utvalg for den profesjonelle brukeren


La oss gjøre prosjekteringen for deg

Skal du prosjektere nødbelysning i et prosjekt, og trenger råd og støtte? Vi hjelper deg gjerne!     Vi holder oversikt over gjeldende standarder og lover, og vi har kunnskap om hvordan du bør installerere nødbelysning og alarmer.

Kontakt oss

Filmer med instruksjoner og nyttige tips

Våre eksperter gir deg nyttige tips og anbefalinger om hvordan du installerer, synkroniserer, vedlikeholder og tester ulike installasjonsprodukter.

How to-filmer

Problemløserne som gjør hverdagen din enklere

Som Sveriges eneste leverandør av Cimco kan vi tilby et komplett utvalg av høykvalitets og trygge verktøy. Våre Cimco-problemløsere er et utvalg verktøy som gjør hverdagen din enklere når bolter og skruehoder har blitt slitte.

Les mer om verktøy

Vil du vite mer om løsningene våre innen Installasjon?

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Oppdag Melbyes andre forretningsområder