Melbye Installasjon - Komplett utvalg for fagfolk

Melbye kan tilby et omfattende utvalg for det profesjonelle installasjonsmarkedet. Hos oss finner du alt du trenger innen kabeltilbehør, nødbelysning og verktøy av høy kvalitet.


Hurtigstartveiledning for røykdetektor og varmedetektor

Denne veiledningen forklarer i korte trekk hvordan du sammenkobler, tester og vedlikeholder enhetene. Se i bruksanvisningen for detaljerte beskrivelser og teknisk feilsøking.

Se quick guide her

CimFlex – den ultimate rørkutteren for kablet flexrør

Flexrørkutteren CimFlex er det ultimate verktøyet for behandling av fleksible, kablede rør! Utviklet av CIMCO, i samarbeid med nederlandske installatører, er den designet med fokus på sikkerhet, brukervennlighet og kvalitet for den proffe brukeren.

Les mer

Nyhet!

Endelig har vi fått inn våre sorte røykvarslere på lager!

MOD 230/9RF kan sammenkobles med andre enheter, enten trådløst eller ved kabling. Type MOD detektor, el.nr. 6200915, kan IKKE benyttes sammen med type MRV detektorer, el.nr. 6200900 og 6200902

Les mer

Siste nyheter fra Installasjon


Hvordan unngå falske alarmer fra røykvarsleren?

En røykvarsler sin oppgave er å detektere røykpartikler i luften, og det er selve partiklene som sørger for at alarmen blir utløst. Dersom du opplever falsk alarm fra røykvarsleren, kan det derfor være andre former for partikler som er årsaken.

Her har vi samlet våre beste tips til hvordan du enkelt kan unngå falske alarmer fra røykvarsleren din!

Les mer

Fleksible og trygge røykvarslere

Melbyes røykvarslere lar deg installere på den måten du ønsker; enten trådløst eller tilkoblet, med batteri eller strøm.

Serien omfatter både røykvarslere og varmedetektorer. Velg en robust og problemfri installasjon med enten 230 V-enheter som kommuniserer kablet, eller en løsning med batteridrevne og trådløst-kommuniserende 3V-enheter.

Les mer

Alt innen nødbelysning og brannsikring av bygninger

I en nødsituasjon er det helt nødvendig med tilstrekkelig belysning. Nødlys er belysning med alternativ strømkilde, som installeres for å fungere når normal belysning eller strømforsyning ikke fungerer. Vi kan tilby markeringslys, ledelys og antipanikkbelysning som bidrar til økt sikkerhet under evakuering.

Les mer


Se våre filmer og e-kataloger


Er du en problemløser?

På Eliaden fikk våre besøkende sjansen til å prøve våre problemløsere. Se filmen hvordan det gikk!


Problemløserne som gjør hverdagen din enklere

Som Norges eneste leverandør av Cimco kan vi tilby et komplett utvalg av høykvalitets og trygge verktøy. Våre Cimco-problemløsere er et utvalg verktøy som gjør hverdagen din enklere når bolter og skruehoder har blitt slitte.

Les mer om verktøy

Kabeltilbehør <1 kV

Melbyes brede utvalg av kabeltilbehør kommer fra verdensledende produsenter og inkluderer blant annet krympeslange, komplette krympesett og gelskjøter.

Les mer

NB! Programmeringsfeil på røykvarsler 6200910

Vi ønsker å gjøre oppmerksom på informasjon mottatt fra vår leverandør, som gjelder en programmeringsfeil i vår 230V optiske røykvarsler - el.nr. 6200910. Røykvarsleren blinker 5 ganger ved sammenkobling av flere enheter, og ikke 3 ganger som manual tilsier. Feilen er nå rettet, og programmeringsfeilen gjelder kun for røykvarslere produsert i 2021.

Vi beklager dette, og oppfordrer til å ta kontakt med oss med eventuelle spørsmål.

Kontakt oss

Komplette jordingssystemer fra Melbye – for gode og varige jordforbindelser

Jordspyd og tilbehør fra Melbye

I Melbyes sortiment finner du jordspyd og tilbehør i forskjellige utførelser – både konisk og gjenget. I tillegg leverer vi alt du trenger av utstyr for å utføre dypjording på best mulig måte. Løsningene er spesielt designet for å gjøre neddrivningen enkel og effektiv, og det blir benyttet kobberwire for gode og varige forbindelser.

I denne filmen ser du vårt utvalg av jordingsmateriell. I tillegg gir vi deg nyttige tips og om jording:


Filmer med instruksjoner og nyttige tips

Våre eksperter gir deg nyttige tips og anbefalinger om hvordan du installerer, synkroniserer, vedlikeholder og tester ulike installasjonsprodukter.

How to-filmer

V-Tools

En helt ny verktøyserie som presser og kutter det meste med en kraft på 5 eller 13 tonn


Vil du vite mer om Melbyes andre produktområder?

Vil du vite mer om løsningene våre innen Installasjon?

Meld deg på vårt nyhetsbrev