Melbye Installasjon - Komplett utvalg for fagfolk

Melbye kan tilby et omfattende utvalg for det profesjonelle installasjonsmarkedet. Hos oss finner du alt du trenger innen kabeltilbehør, nødbelysning og verktøy av høy kvalitet.


Siste nyheter fra Installasjon

Se våre filmer og e-kataloger


Fleksible og trygge røykvarslere

Melbyes røykvarslere lar deg installere på den måten du ønsker; enten trådløst eller tilkoblet, med batteri eller strøm.

Serien omfatter både røykvarslere og varmedetektorer. Velg en robust og problemfri installasjon med enten 230 V-enheter som kommuniserer kablet, eller en løsning med batteridrevne og trådløst-kommuniserende 3V-enheter.

Les mer

Alt innen nødbelysning og brannsikring av bygninger

I en nødsituasjon er det helt nødvendig med tilstrekkelig belysning. Nødlys er belysning med alternativ strømkilde, som installeres for å fungere når normal belysning eller strømforsyning ikke fungerer. Vi kan tilby markeringslys, ledelys og antipanikkbelysning som bidrar til økt sikkerhet under evakuering.

Les mer

Problemløserne som gjør hverdagen din enklere

Som Norges eneste leverandør av Cimco kan vi tilby et komplett utvalg av høykvalitets og trygge verktøy. Våre Cimco-problemløsere er et utvalg verktøy som gjør hverdagen din enklere når bolter og skruehoder har blitt slitte.

Les mer om verktøy

Kabeltilbehør <1 kV

Melbyes brede utvalg av kabeltilbehør kommer fra verdensledende produsenter og inkluderer blant annet krympeslange, komplette krympesett og gelskjøter.

Les mer

Vil du vite mer om løsningene våre innen Installasjon?

Meld deg på vårt nyhetsbrev

NB! Programmeringsfeil på røykvarsler 6200910

Vi ønsker å gjøre oppmerksom på informasjon mottatt fra vår leverandør, som gjelder en programmeringsfeil i vår 230V optiske røykvarsler - el.nr. 6200910. Røykvarsleren blinker 5 ganger ved sammenkobling av flere enheter, og ikke 3 ganger som manual tilsier. Feilen er nå rettet, og programmeringsfeilen gjelder kun for røykvarslere produsert i 2021.

Vi beklager dette, og oppfordrer til å ta kontakt med oss med eventuelle spørsmål.

Kontakt oss

Komplette jordingssystemer fra Melbye – for gode og varige jordforbindelser

Jordspyd og tilbehør fra Melbye

I Melbyes sortiment finner du jordspyd og tilbehør i forskjellige utførelser – både konisk og gjenget. I tillegg leverer vi alt du trenger av utstyr for å utføre dypjording på best mulig måte. Løsningene er spesielt designet for å gjøre neddrivningen enkel og effektiv, og det blir benyttet kobberwire for gode og varige forbindelser.

I denne filmen ser du vårt utvalg av jordingsmateriell. I tillegg gir vi deg nyttige tips og om jording:


Filmer med instruksjoner og nyttige tips

Våre eksperter gir deg nyttige tips og anbefalinger om hvordan du installerer, synkroniserer, vedlikeholder og tester ulike installasjonsprodukter.

How to-filmer

V-Tools

En helt ny verktøyserie som presser og kutter det meste med en kraft på 5 eller 13 tonn


Oppdag Melbyes andre forretningsområder