En varig infrastruktur er en forutsetning for det moderne samfunnet

Melbye gir deg smarte og holdbare løsninger – for prosjekter innen både anlegg og fiber. Vårt mål er å kunne tilby løsninger som gir deg økt fleksibilitet og kostnadseffektivitet, uansett hva slags type infrastrukturprosjekt du står ovenfor.


Derfor bør du velge multikanaler fra Melbye

Vil du vite mer om hvordan du kan jobbe mer smidig i trange rom? Skal det trekkes kraftkabel i et område med mye trafikk? Løsningen trenger ikke å være tradisjonelle betongløsninger. Sjekk ut våre multikanaler - laget av 100% resirkulert HDPE.

Les mer

Fiber og utstyr som fungerer i vårt nordiske klima

Melbye har vært en viktig del av fiberutbyggingen i Norge. Sammen med produsentene og leverandørene våre har vi i utviklet og spesialisert produkutvalget til å møte utfordningene som vi møter i det nordiske klimaet.

Les mer

Smarte systemløsninger

Når man jobber med samfunnskritisk infrastruktur er det viktig å benytte seg av smarte løsninger som holder over tid, med holdbare materialer. Uansett om du jobber med service og vedlikehold av eksisterende utstyr, eller om du jobber med miljørapporter i nye prosjekter, vet du helt sikkert viktigheten av å benytte deg av løsninger som varer over tid, og som er produsert i holdbare materialer.

Enten du sitter i planleggingsfasen av et helt nytt prosjekt, eller om du har eldre løsninger som må fornyes av ulike årsaker, så har vi i Melbye både produkter og systemløsninger som tar hensyn til miljø og bærekraft. Lang levetid, kostnadseffektivitet over tid, og enklere service samt vedlikehold, er stikkord som kjennetegner dette.


Infrastruktur

Vi i Melbye leverer både produkter og systemløsninger som tar hensyn til miljø og bærekraft, av holdbare materialer med lang levetid. Det er også viktig at løsningen du velger er enkel å jobbe med ved fremtidig service og vedlikehold. Våre kummer og kanaler er derfor produsert i materialer som erstatter de tunge, tradisjonelle løsningene i betong. Vårt mål er å kunne tilby pålitelige, bærekraftige og kostnadseffektive løsninger.

Fiber og tilbehør

Hos Melbye finner du markedets bredeste sortiment for fiberoptiske installasjoner – uansett hvilke behov du og din bedrift står ovenfor. Vi har levert løsninger til en rekke fiberprosjekter i Norge og Skandinavia generelt, og er nære samarbeidspartnere med noen av verdens ledende og mest pålitelige leverandører. Vår samlede kompetanse og erfaring gjør at vi kan finne skreddersydde løsninger – uansett om det gjelder separate produkter eller komplette systemer.

Se våre filmer og e-kataloger

Siste nyheter fra Melbye

Vil du vite mer om våre løsninger for infrastruktur?

Meld deg på vårt nyhetsbrev