En varig infrastruktur er en forutsetning for det moderne samfunnet

Melbye gir deg smarte og holdbare løsninger – for prosjekter innen både anlegg og fiber. Vårt mål er å kunne tilby løsninger som gir deg økt fleksibilitet og kostnadseffektivitet, uansett hva slags type infrastrukturprosjekt du står ovenfor.


Fiber og utstyr som fungerer i vårt nordiske klima

Melbye har vært en viktig del av fiberutbyggingen i Norge. Sammen med produsentene og leverandørene våre har vi i utviklet og spesialisert produkutvalget til å møte utfordningene som vi møter i det nordiske klimaet.

Les mer

Smarte systemløsninger

Når man jobber med samfunnskritisk infrastruktur er det viktig å benytte seg av smarte løsninger som holder over tid, med holdbare materialer. Uansett om du jobber med service og vedlikehold av eksisterende utstyr, eller om du jobber med miljørapporter i nye prosjekter, vet du helt sikkert viktigheten av å benytte deg av løsninger som varer over tid, og som er produsert i holdbare materialer.

Enten du sitter i planleggingsfasen av et helt nytt prosjekt, eller om du har eldre løsninger som må fornyes av ulike årsaker, så har vi i Melbye både produkter og systemløsninger som tar hensyn til miljø og bærekraft. Lang levetid, kostnadseffektivitet over tid, og enklere service samt vedlikehold, er stikkord som kjennetegner dette.


Infrastruktur

Vi i Melbye leverer både produkter og systemløsninger som tar hensyn til miljø og bærekraft, av holdbare materialer med lang levetid. Det er også viktig at løsningen du velger er enkel å jobbe med ved fremtidig service og vedlikehold. Våre kummer og kanaler er derfor produsert i materialer som erstatter de tunge, tradisjonelle løsningene i betong. Vårt mål er å kunne tilby pålitelige, bærekraftige og kostnadseffektive løsninger.

Fiber og tilbehør

Hos Melbye finner du markedets bredeste sortiment for fiberoptiske installasjoner – uansett hvilke behov du og din bedrift står ovenfor. Vi har levert løsninger til en rekke fiberprosjekter i Norge og Skandinavia generelt, og er nære samarbeidspartnere med noen av verdens ledende og mest pålitelige leverandører. Vår samlede kompetanse og erfaring gjør at vi kan finne skreddersydde løsninger – uansett om det gjelder separate produkter eller komplette systemer.

Se våre filmer og e-kataloger

Siste nytt

Vil du vite mer om våre løsninger for infrastruktur?

Meld deg på vårt nyhetsbrev