Tilbake

asset_image

Å sikre jevn drift og vedlikehold av nettverksinfrastrukturen din bør være en enkel prosess. Med våre fiberoptiske bokser fra MDB blir dette en realitet. Disse enhetene er designet for både skjøting og terminering, noe som gjør håndteringen av nettverksinfrastrukturen din enklere og mer effektiv enn noensinne tidligere. Her tar vi en nærmere titt på MDB og tilbehøret som kan forbedre nettverksforbindelsen din.

Egenskaper og fordeler:

Passer både innendørs og utendørs:
MDB-distribusjonssystemet er designet for å forenkle driftssetting, lette vedlikeholdsarbeid og kontrollere kostnader. Systemet kan konfigureres for en rekke skjøte- og tilkoblingsapplikasjoner og tilpasses ulike nettverksmiljøer- enten det er punkt-til-punkt, PON, GPON eller 5G. Denne allsidigheten gjør fiberboksene egnet for både innendørs- og utendørsbruk. Med IP65-klassifisering er de beskyttet mot støv- og vanninntrengning, og med IK10-klassifisering for slagmotstand, er skjøtene og termineringene dine beskyttet - selv under utfordrende værforhold.

  •   Passer ulike nettverksmiljøer: PtP, PON, GPON, 5G
  •  Egnet både innendørs og utendørs
  •   Beskyttelsesklasse: IP65- og IK10

Ved å bruke ulike fiberrangeringer, kassetter og pakninger, kan våre MDB-systemer sikre en rask og effektiv installasjon for enhver situasjon. Dette betyr at du kan spare tid og ressurser samtidig som du sikrer høy ytelse og pålitelighet for nettverket ditt.

FibeRoad™-systemet:

MDB er utstyrt med det fleksible FibeRoad™-systemet, som gir deg muligheten til å tilpasse skjøteboksen din med ulike løsninger som skjøtekassetter, adapterplater og splitters. Fiberboksen kommer i ulike størrelser fra XS til M, noe som gjør det enkelt å finne riktig størrelse for din spesifikke installasjon. Uansett om det er for innendørs- eller utendørsbruk, finnes det en MDB-boks som passer dine behov.
NB! Skjøtekassetter bestilles separat, og følger ikke med.

 asset_image

Kompatibilitet med HEAD-skap:

MDB-S passer perfekt i våre HEAD-skap, noe som gir en sømløs integrering med din eksisterende infrastruktur. Disse skapene er dobbeltisolerte, korrosjonsbeskyttet, og finnes i fargene grønn (RAL 6012) og grå (RAL 7035).

MDB-fiberboksen tilbyr en helhetlig løsning for nettverksforbindelsene dine. Med sin fleksibilitet, sikkerhet og effektivitet er MDB-systemene det perfekte valget for å modernisere og optimalisere nettverksinfrastrukturen din. Les mer i katalogen vår

Kontakt oss gjerne for mer informasjon om hvordan du kan dra nytte av MDB og tilbehøret for å forbedre nettverksforbindelsen din. 

Evelina Gillberg

Content Creator evg@melbye.se +46 703 127 120

Inger Helen Sømoen

Product Manager ins@melbye.no +47 477 19 673