FILMER ENERGI

Melbye presenterer: JKS 2500

Melbye Skandinavia tilbyr markedets mest fleksible og brukervennlige kabelhengere. Dette er hengere som kan benyttes til mer enn bare transport av tromler. Hengerne kan benyttes for utlegging av kabel, innspoling av gammel line og strekking av nye linjer.

Trommelbrems fra Melbye

Bruker du henger uten motor? Da kan en manuell brems være et godt alternativ for bremsing av trommel. Aksling med båndbrems kan leveres til alle våre kabelhengere.

JKS Rørålstativ fra Melbye

Melbye Skandinavia tilbyr markedets mest fleksible og brukervennlige kabelhengere. Dette er hengere som kan benyttes til mer enn bare transport av tromler. Hengerne kan benyttes for utlegging av kabel, innspoling av gammel line og strekking av nye linjer.

Bærbar vinsj fra Melbye

Meget allsidige og bærbare vinsjer. Disse maskinene leveres komplett med forskjellige braketter, stropper, trinser og tau. Bruk den bærbare vinsjen med hvilken som helst lengde av dobbelflettet tau av polyester med liten elastisitet. Vi tilbyr disse tauene i mange lengder. Tauet er knyttet til objektet som skal flyttes og snurret tre eller fire ganger rundt nokken. Maksimal trekkraft på disse er 1000kg.

Alt er pakket i robuste aluminiumskasser.

Melbye presenterer OMAC UP50

Produktsjef Robert Cowburn presenterer den nyeste generasjonen av OMAC kabelvinsjer. OMAC er en anerkjent italiensk produsent av vinsjer for linjebygging og kabelanlegg, samt trommelstativer i alle størrelser. Melbye er som eksklusiv leverandør stolte av å presentere den nye generasjonen av OMACs kabelvinsjer som bygges etter dine spesifikke behov.

Reparasjonsmasse for skader i trestolper

Reparasjonsmasse fra Polywater gjør det enkelt å reparere skader i stolper forårsaket av hakkespett. Massen er spesielt utformet for å utvide og fylle hulrom og i tillegg beskytte stolpen mot råte.

Melbye presenterer: Stolpebeskyttelsesrør, for beskyttelse av trestolper

Stolpebeskyttelsesrør er beregnet for trestolper og vil gi stolpen ekstra beskyttelse mot eksterne påvirkninger som kan redusere levetiden. Røret vil forhindre nedbrytninger som forårsakes av klima som UV- stråling, vind, snø, is, og sur nedbør. Gjennom denne beskyttelsen vil stolpen få en økt levetid.

Bygg tette og solide BLL-anlegg med Melbyes BLL-løsning

Melbye har utviklet BLL-komponenter som gjør at det kan bygges tette og enklere anlegg for å hindre saltvannsforurensing. Med dette utstyret er det ikke behov for spenningssatte topper eller punktering av isolasjon i pendel og avspenning. Dette begrenser krypstrømmer i BLL-anlegget, hindrer vanninntrengning i BLL-leder og gjør det sikkert for fugl.

Melbyes nye spenningsindikator HTAG

Melbye har gleden av å lansere spenningsindikatoren HTAG, som kommer med flere vesentlige oppgraderinger i forhold til tidligere modeller. Kraftigere lydsignal og økt lysstyrke er eksempler som gjør disse spenningsindikatorene enda mer brukervennlige og sikre i drift.

Melbyes nye spenningsindikator MTAG

Melbye har gleden av å lansere spenningsindikatoren MTAG, som kommer med flere vesentlige oppgraderinger i forhold til tidligere modeller. Kraftigere lydsignal og økt lysstyrke er eksempler som gjør disse spenningsindikatorene enda mer brukervennlige og sikre i drift.

Installasjon av Melbyes komposittmaster i H-konfigurasjon

Filmen viser komposittmastene NTE i Trondheim brukte i byggingen av en 50 km lang kraftlinje. Den viser hvor lett det har vært å installere en ferdig konfigurert H-mast. Den viser også potensial for kostnadsreduksjon ved bruk av komposittmaster.

Utflyvning av enkle komposittmaster (single pole) fra Melbye i Årskog/Ørje

Melbye leverte 98 enkeltmaster i kompositt bygget som dobbelt kurs. Mastene er installert i Eidsberg Kommune. Filmen viser hvor enkelt det er å installere ferdig monterte master i kompositt.