Nyhet! CimFlex – den ultimate rørkutteren for kablet flexrør!

Vi er stolte over å være eksklusiv leverandør av rørkutteren CimFlex,  nyheten som forenkler behandlingen av kablede flexrør! Utviklet av CIMCO, i samarbeid med nederlandske installatører, har den et unikt, patentert design for den proffe brukeren. Nå har du også mulighet til å prøve den!


Unikt, patentert design

Å behandle kablede flexrør har aldri vært enklere! CimFlex har et unikt, patentert design som lar deg kutte røret ved hjelp av kun én kuttebevegelse! Ingen skjæring eller snitting er nødvendig lenger.

Dette forenkler jobben til installatøren betydelig, samtidig som det sparer lederne for skade og verktøyet for unødvendig slitasje.


Flere verktøy i ett

CimFlex gir deg flere verktøy i ett, noe som både sparer deg for plass i verktøykofferten og som gir deg færre verktøy å holde orden på. 

Den patenterte rørkutteren består av 3 deler:

  • Rørkutter for 16 mm flex
  • Rørkutter for 20 mm flex
  • Integrert kabelkutter

Kutt uten å skade lederne!

Ved kutting av fleksible rør, er det alltid en viss fare for at lederne på innsiden kan ta skade. Denne risikoen fjerner CimFlex helt! Den lar deg kutte røret uten at lederne blir berørt, og du unngår dermed skader som følge av snitt, kutt eller riper som kan oppstå ved bruk av tradisjonelle verktøy. Samtidig er det en lavere risiko for at installatøren skader seg på verktøyet.


Vil du vite mer om CimFlex? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Problemløserne som gjør hverdagen din enklere

Som Norges eneste leverandør av CIMCO, kan vi tilby et komplett utvalg av trygge og smarte verktøy av høy kvalitet. Våre "problemløsere" i CIMCO-serien er et utvalg av verktøy som gjør hverdagen din enklere når bolter og skruehoder har blitt slitte, og vanlig verktøy ikke strekker til.

Se vårt CIMCO-verktøy

Vil du vite mer om løsningene våre innen Installasjon?

Meld deg på vårt nyhetsbrev