Profesjonelt og sikkert utstyr fra JKS

Med et nettverk av ledende leverandører som blant annet JKS, kan vi tilby maskiner og utstyr som er beregnet for profesjonelt og langvarig bruk. Fra JKS leverer vi noen av markedets mest fleksible og brukervennlige kabelhengere, og løfteåk som hjelper deg med å utføre løftejobben trygt og effektivt.


Still forberedt til kabelsesongen!

Løfteutstyr og maskiner brukes gjerne over lengre tid, i omgivelser der temperatur, fuktighet og bruksområder kan variere. Feil valg og håndtering av utstyr kan føre til skader på både person og materiale, i tillegg til forsinkelser i prosjekter. Vi hjelper deg med å velge de løsningene som er best tilpasset dine behov!

Alle våre maskiner og utstyr er alltid testet, godkjent og sertifisert etter europeiske regler, og kommer med dokumentasjon.

Vi hjelper deg med å stille forberedt til kabelsesongen, og kommer gjerne for å demonstrere våre løsninger!


Fleksible og brukervennlige kabelhengere 

Vi kan tilby noen av markedets mest fleksible og brukervennlige kabelhengere fra JKS! I tillegg til transport av tromler, er dette hengere du også kan benytte til utlegging, spoling og strekking av kabel/line. 

Velg mellom 3 ulike modeller for ulik lastevekt:

  • JKS 1500 (Maks lastevekt 1000 kg)
  • JKS 2500 (Maks lastevekt 2000 kg)
  • JKS 3500 (Maks lastevekt 2500 kg)

De to største modellene kommer komplett med motor og hydraulikk, og den minste har manuell betjening.
I disse kabelhengerne er styreenheten plassert bakerst for bedre oversikt for brukeren. Hengerne har dessuten en trommemotorventil som gjør det enkelt å justere trommelens rotasjonsretning og hastighet.

Se våre kabelhengere fra JKS


Løfteåk fra JKS

Løfteåk for sikker trommelbehandling

For å oppnå bedre stabilitet og sikkerhet ved løft av større laster, er det viktig å bruke et godt løfteåk. Dette kan redusere faren for skader på både materiale og person, og du vil oppnå en mer effektiv løfting.

Løfteåkene våre fra JKS har en maks løftekapasitet på 1 til 17 tonn, og tar trommeldiametere opp til K38 (3800 mm).

Løfteåkene har en robust konstruksjon med kjetting, som gjør at åket holder på styrken selv ved tunge løft.  Medfølgende reduksjonskroker gir deg fleksibiliteten til å løfte ulike trommelstørrelser.

Se våre løfteåk fra JKS


Vil du vite mer om våre løsninger? Ta kontakt med en av våre eksperter

Ønsker du å få de siste nyhetene fra Melbye Energi? 

Meld deg på vårt nyhetsbrev!