Alt du trenger innen fibernett og litt mer.

Melbye leverer totalløsninger innen fibernett, og tilbyr Skandinavias bredeste sortiment fra verdensledende produsenter.


Siste nyheter fra Fiber


Komplett leverandør av ADSS-løsninger!

Med et av de største produktutvalgene innen fiberoptiske nett i Skandinavia, er vi en komplett leverandør av ADSS-løsninger. Våre løsninger er utarbeidet for å sikre lang levetid på installasjonene dine, i et land med til tider utfordrende værforhold og strenge krav til fibernettet.

Les mer

Slik renser du fiberkablene dine!

Når det gjelder fiberoptiske kabler, er veien kort fra problemfri drift til trafikkbrudd. Ofte skal det ikke mer enn et bittelite støvkorn til! Rengjøring og etterkontroll av endeflatene er derfor helt essensielt for å oppnå gode forbindelser.

Les mer

Nyhet: Blåsekabel EPSU AY - forsterket med aramidgarn

Blåsekabelen EPSU AY er en nyhet som skiller seg ut fra vanlige EPSU-kabler, og som er tilpasset installasjon i mikrorør. Med egenskaper som konkurransedyktig slitestyrke og spesielt gode blåseevner, går fiberblåsingen både raskere og enklere. Vi viser deg hvorfor!

Les mer

Melbye presenterer: Kveilerammer for skjøtebokser

Melbye har ett bredt utvalg av kveilerammer for montering av fiberskjøtebokser i stolper og gateskap.

En kveileramme sørger for skånsom og sikker oppkveiling av kabel, slik at fibrene ikke tar skade. I Melbyes sortiment finner du kveilerammer for montering i gateskap og stolpe - enten direkte eller ved bruk av et mastefeste. Kveilerammene har ny konstruksjon, med vendbare og avtagbare braketter. Dette gjør at hver enkel kveileramme nå passer til flere typer fiberskjøtebokser. 

Alle kveilerammene leveres med avtagbart mastefeste for enklere montering på stolpen.
Kveilerammene leveres lakkert i fargen RAL 6012.


Se våre filmer og e-kataloger


Skandinavias bredeste utvalg

I 20 år har vi vært en av de ledende leverandørene innen fibernett. Som et resultat har vi et sterkt samarbeid med de største produsentene i verden og kan tilby Skandinavias bredeste sortiment.

Enten du leter etter et komplementært produkt eller et helt system, kan vi tilby en løsning som er skreddersydd for prosjektet ditt.

Se produktene våreStort lager og raske leveranser

Vi ønsker å tilby raske leveranser til våre kunder, og legger stor vekt på logistikk og å ha våre produkter i nærheten.

I Jönköping og Oslo har vi en lagerplass på totalt 7800 m2, hvorfra store volumer med fiberprodukter daglig blir sendt til ulike prosjekter i både Skandinavia og UK.


Vil du vite mer om Melbyes andre produktområder?

Vil du vite mer om våre løsninger for Fiber?

Meld deg på her!