Tilbake
Hos oss i Melbye finner du et heldekkende sortiment for alle typer fiberinstallasjoner. I tillegg til fiberrør, kabler, verktøy og maskiner, leverer vi også tilbehør som er helt essensielt for å opprettholde gode nettverksforbindelser. Ett eksempel er de delbare og lettmonterte fuktsperrene våre, som beskytter kablene dine mot fukt og smuss.    

 

Uansett hvor du installerer fiberkablene dine, er det helt essensielt å beskytte dem. Vann som trenger inn i røret kan føre til is, og påføre kablene dine store skader. I områder som for eksempel langs veier, på anleggsplasser eller under bakken, kan støv, sand eller grus samle seg rundt kablene og skape problemer ved senere ut- eller innblåsing. Å beskytte fiberkablene dine er derfor avgjørende for å unngå dyre reparasjoner, eller i verste fall behov for å gjøre om hele installasjonen.

Men heldigvis kan dette unngås ved hjelp av enkle midler – og det trenger hverken å være kostbart eller komplisert! Med en fuktsperre kan du beskytte fiberkabelen mot vann, fukt og smuss, og sikre at nettverket fungerer optimalt i mange år fremover.

Delbare fuktsperrer – en optimal løsning

For å beskytte rør, kabel og fiber på en effektiv måte, er de delbare fuktsperrene våre en pålitelig følgesvenn. Disse fuktsperrene har en kompakt passform som gjør seg egnet for alle typer installasjonsmiljøer – selv på trange steder der det er begrenset tilgang. De monteres enkelt og raskt på eksisterende rør, uten behov for å fjerne kabel og fiber. På den måten blir også inspeksjon og vedlikehold mye enklere.


De delbare fuktsperrene er enkle å montere, og gir god tetting mellom kabel og rør


De delbare fuktsperrene våre passer til en mengde ulike størrelser på både rør og kabel, slik at det er enkelt å finne den beste løsningen for ditt behov:

  • For rørdiametre fra 5 mm til 25 mm
  • For kabeldiametre fra 0,8 mm til 14 mm
Se hele utvalget vårt av delbare fuktsperrer, og finn størrelsen du trenger her!

 


De delbare fuktsperrene fra Melbye kommer i flere varianter og størrelser.

Husk å rense fiberkablene dine!

For å oppnå gode nettverksforbindelser over tid, er det også viktig å holde fibrene frie for støv og smus. Ofte skal det ikke mer enn et bittelite støvkorn til før det påvirker nettverksforbindelsen. I henhold til IEC 61300-3-35 er rensing og kontroll av fiberoptiske kontaktflater påkrevd, både før og etter installasjon.

Vi har plukket ut alt det utstyret du trenger for både rens og inspeksjon av fibrene dine. Hos oss finner du alt fra fibermikroskop til rensepenn, renseservietter og andre rengjøringsmidler for skånsom og effektiv fiberrens. Vi leverer også smøremiddel fra Polywater, som setter fart på fiberblåsingen!

Les våre tips og råd om effektiv fiberrengjøring!


Hos oss i Melbye finner du alt du trenger for å rengjøre fiber og kabel

Alt du trenger til fiberinstallasjonen – fra A til Å

Har du behov for annet tilbehør til fiberinstallasjonen din? I tillegg til kabeltetninger og fuktsperrer, tilbyr vi også hurtigkoblinger for rettskjøting av primærrør, og overganger for rør med forskjellige dimensjoner. Vi har også alt det verktøyet du trenger for å utføre installasjonen på trygg og effektiv måte.

Se vårt tilbehør for fiberrør her
Klikk her for å se hele produktutvalget vårt innen fiber
 
Vi er der for deg gjennom hele prosjektet!

Lurer du på hva vi kan bidra med i ditt prosjekt, eller har du spørsmål om produktene våre? Da er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss! Vi deler mer enn gjerne av vår kunnskap og ekspertise, og hjelper deg med å velge de beste løsningene til ditt behov. Vi er til stede for deg gjennom hele prosjektet - helt fra planleggingsstadiet.

Du kan også melde deg på nyhetsbrevet vårt! Der gir vi deg nyttige tips og råd, og holder deg oppdatert på produktnyheter, messer og annet som kan være av interesse for deg som er i fiberbransjen.

Ane Jørgensen

Innholdsprodusent anj@melbye.no +47 92 53 46 03

Fredrik Eugen Fredriksen

Key Account Manager frf@melbye.no +47 959 85 293