Hvorfor velge nødlys fra Melbye?

Når krisesituasjonen oppstår, og den normale belysningen svikter, kan nødlys være helt avgjørende for hvordan situasjonen utvikler seg! Melbye hjelper deg med å stille forberedt, med et bredt utvalg av nødlysarmaturer for de fleste installasjonsområder.

Nødlys fra Melbye

Stort utvalg av nødlysarmaturer

I Melbyes nødlyssortiment finner du både markeringslys, ledelys, antipanikklys og beredskapslamper. Utvalget vårt dekker de fleste installasjonsområder og behov.

Armaturene kan leveres som manuell type med ladefunksjon og batteri, eller med en praktisk, innebygget selvtestfunksjon som ekstra sikkerhet. 

Fordeler med våre nødlysarmaturer:

  • Enkel montering
  • LED-lyskilde med opptil 25 års levetid
  • 1 - 3 timer batterireserve (Opptil 12 år på beredskapslamper)
  • Kan leveres med innebygd selvtestfunksjon
  • For permanentdrift og beredskapsdrift
Se vårt sortiment

Ledelys fra Melbye

Ledelys

Ledelyset slås automatisk på når normal belysning ikke fungerer, og gir tilstrekkelig lys i rømningsveien.

Våre ledelys kommer med 1-3 timers batteribackup, og kommer i kapslingsgradene IP20, IP30 og IP54. Vi har også ledelys for det profesjonelle markedet.

Se vårt sortiment
Markeringslys fra Melbye

Markeringslys

Skilt med symboler som viser rømningsvei, og som lyser opp markeringsskiltet ved for eksempel strømbrudd. Vi leverer et bredt utvalg av markeringslys, både som standard og med selvtestfunksjon.

Markeringslysene våre har LED-belysning med en levetid på opptil 25 år, en leseavstand på 23 til 30 meter, og 1-3 timers timers batteribackup. Piktogram for alle retninger.

Se vårt sortiment
Antipanikklys fra Melbye

Antipanikklys

Antipanikklys benyttes for å unngå panikk i en nødssituasjon, og gir tilstrekkelig nødlys frem til utganger/rømningsveier. For bruk i arealer med udefinerte rømningsveier, for eksempel i haller eller områder der mange mennesker oppholder seg samtidig.

Kontakt oss for mer informasjon om antipanikklys

Beredskapslampe fra Melbye

Beredskapslampe med nødlysfunksjon

Blant våre nødlysarmaturer finner du også ladbar beredskapslampe med nødlysfunksjon, som kan benyttes som varsellampe ved behov. Lampen har 3 W LED-lyskilde med 3 forskjellige lysstyrker (100%, 70% og 30%). Batteritiden til denne lampen er opptil hele 12 timer.

Beredskapslampen leveres med veggbrakett/ladestasjon, 230V strømforsyning, 12V billader, diffusorplate og festemateriell.

Melbye hjelper deg gjerne med løsningsforslag

Trenger du hjelp med prosjekteringen?

Skal du prosjektere nødlys, og har behov for bistand? Da deler vi gjerne vår erfaring og kunnskap med deg! Når du velger nødlys fra Melbye får du alltid et løsningsforslag med på kjøpet. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Vil du vite mer om våre løsninger? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Med deg på vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her!