Hvorfor velge nødlys fra Melbye?

Når krisesituasjonen oppstår, og den normale belysningen svikter, kan nødlys være helt avgjørende for hvordan situasjonen utvikler seg.  Melbye har lang erfaring fra prosjektering av nødlys, og tilbyr et bredt utvalg av nødlysarmaturer som gjør det enkelt å sikre alle vanlige bygg. Her gir vi deg en guide over våre smarte nødlysprodukter.

Nødlys fra Melbye

Komplett utvalg av nødbelysning

Melbye leverer markeringslys og ledelys for både permanentdrift og beredskapsdrift, samt antipanikklys for åpne arialer. Dette er nødlys som er designet med fokus på brukervennlighet, enkel montering, og langvarig sikkerhet. De fleste armaturene kan leveres enten som manuell type med innebygget ladefunksjon og batteri, eller med en praktisk, innebygget selvtestfunksjon som sørger for at armaturene alltid fungerer som de skal. 

  • Piktogram for alle retninger
  • Enkel montering
  • Longlife-batterier med lang levetid
  • LED-lyskilde med opptil 25 års levetid
  • 1 eller 3 timer batterireserve
  • Selvtestfunksjon
Se vårt sortiment

Melbye hjelper deg med prosjektering av nødlys

La oss hjelpe deg med prosjekteringen!


Skal du prosjektere nødlys i et prosjekt, og har behov for råd og støtte underveis? Da deler vi gjerne vår erfaring og kunnskap med deg. Vi har oversikt over gjeldende normer og regler, og vet hvordan du installerer nødlys for å ivareta sikkerheten på best mulig måte.

Ta kontakt med oss for mer informasjon:

 

Kontakt oss
Markeringslys fra Melbye

Markeringslys

Markeringslys er skilt med symboler som viser rømningsvei, og som lyser opp markeringsskiltet når det er nødvendig. Vi leverer et bredt utvalg av markeringslys som kommer både med og uten selvtestfunksjon. Markeringslysene våre har LED-belysning, en leseavstand på 23 til 30 meter, og batterier med 1-3 timers driftstid. 

Se vårt sortiment
Ledelys fra Melbye

Ledelys

Ledelyset slås automatisk på når normal belysning ikke fungerer, og gir tilstrekkelig lys i rømningsveien.

Våre ledelys kommer med 1-3 timers batteribackup, og kommer i kapslingsgradene IP20, IP30 og IP54. Vi har også ledelys for det profesjonelle markedet.

Se vårt sortiment
Antipanikklys fra Melbye

Antipanikklys

Antipanikklys benyttes for å unngå panikk i en nødssituasjon, og gir tilstrekkelig nødlys frem til utganger/rømningsveier. For bruk i arealer med udefinerte rømningsveier, for eksempel i haller eller områder der mange mennesker oppholder seg samtidig.

Kontakt oss for mer informasjon om antipanikklys

Kontakt oss

Med deg på vårt nyhetsbrev!

Registrer deg her!