Tilbake

Det er ikke bare strømregningen som kan skape utfordringer i vinter. Når gradestokken kryper nedover, kan det også bety konsekvenser for nødlysarmaturene dine! Ved å velge en utendørsarmatur som er designet for kalde temperaturer, får du én ting mindre å tenke på i vinter. Det er nødlysarmaturen vår, SolidLed Slim Heated, et godt eksempel på!

Det ligger kanskje litt i navnet – SolidLed Slim Heated. Denne nødlysarmaturen er nemlig designet for å holde en jevn innvendig temperatur på rundt +25°C, selv om gradestokken kryper nedover. Den er derfor et trygt valg når du skal installere utendørs nødlys i vinter!

Egenskaper:

  • Innebygd varmeelement for jevn temperatur
  • Automatisk selvtest-funksjon
  • Piktogram for alle retninger
  • LongLife-batterier med lang levetid
  • Kan benyttes som både lede- og markeringslys
  • Beskyttelsesklasse IP65
  • Kan monteres på både vegg og tak
  • Enkel montering
  • Leseavstand: 23 meter

 

SolidLed Slim Heated

 

Innebygd varmeelement for jevn temperatur

SolidLed Slim Heated er utstyrt med et varmeelement som sørger for en jevn innvendig temperatur på rundt 25°C. Batteriet i armaturen kan bli utladet under ekstra kalde forhold, men oppladningen av batteriet starter ikke før den innvendige temperaturen har nådd +5°C. Dette sørger for at armaturen fungerer sikkert i mange år fremover, selv under kalde forhold.

Automatisk selvtest-funksjon

For at en nødlysarmatur skal fungere som den skal til enhver tid, er det viktig å gjennomføre jevnlige tester. I SolidLed Slim Heated-armaturen finnes det en innebygd selvtestfunksjon som selv utfører slike tester, med nødvendig varighet og hyppighet i henhold til kravene gitt i NEK EN 50172. Armaturens status vises ved hjelp av lysdioder.

For armaturer med selvtestfunksjon er det heller ikke nødvendig å gjøre manuelle frakoblinger, og det blir dermed enklere å dokumentere armaturens status.  

 

Et stort utvalg av nødlysarmaturer

Hos oss finner du et stort utvalg av nødlysarmaturer – både markeringslys, ledelys, antipanikklys og beredskapslamper. Utvalget vårt dekker de fleste installasjonsområder og behov. Les mer om vårt nødlyssortiment her!

Har du spørsmål om våre nødlysarmaturer, eller kanskje du trenger tips og råd til prosjektet ditt? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg! Vi kan også bistå med nødlysprosjektering.

Ane Jørgensen

Innholdsprodusent anj@melbye.no +47 92 53 46 03

Ulrikke Adolfsen

Technical Sales Project ula@melbye.no +47 96 22 67 13