Melbye Energi

Melbye har Skandinavias best dokumenterte og etablerte systemløsninger for kraftdistribusjon, samt unike løsninger innen personlig sikkerhet.  


High Temperature Low Sag

Vi har nå gleden av å introdusere HTLS Transmission, High Temperature Low Sag, i sortimentet vårt - en spennende løsning som tar strømoverføring til neste nivå.

 

Les mer

Fallsikringsutstyr fra Petzl

Riktig valg av personlig verneutstyr er særdeles viktig for å ivareta sikkerheten under arbeidet – spesielt i høyden. Med vårt fallsikringsutstyr fra markedsledende Petzl får du produkter som er konstant under utvikling for å ivareta sikkerhet, komfort og brukervennlighet. Utstyret er CE-godkjent, og følger til enhver tid markedets strenge krav til personlig verneutstyr.

Les mer

Godkjente farvannsskilter og kabelvernrør

Melbye er komplett leverandør av markerings- og opplysningsskilt. Vi leverer både folierte skilt og magnetskilt av god kvalitet, holdbarhet og lesbarhet. Vi kan skreddersy våre skilt i de aller fleste materialer og størrelser etter ditt behov. Ta kontakt med oss, så finner vi en løsning for din situasjon.Våre aluminiumskilt har en svært god holdbarhet mot korrosjon, og kan trygt plasseres utendørs med lang levetid og lesbarhet.

PVC-skiltene er lys- og værbestandig og beskyttes med lakk, på samme måte som aluminiumskiltene. PVC-skiltene har dog en noe kortere levetid utendørs enn våre aluminiumskilt.

Les mer

Axclight® H hengekabel med forsterket bæreline

Melbye er forhandler av Nexans’ Axclight H hengekabel, som gjør det mulig å bygge anlegg med lavere kostnader knyttet til drift, vedlikehold og avbrudd. Lange spennlengder og smale traseer sørger for at kabelen også kan brukes i områder med krevende terreng.

Les mer

Melbyes BLL-løsning

Melbye tilbyr komplette løsninger som er kostnadseffektive og har dokumentert god holdbarhet. Fargen på produktlinjen glir godt inn i naturen og løsningene kan skreddersys etter kundens behov.

Les mer

Stolpebeskyttelse og reparasjonsmasse

De totale kostnadene som netteiere har i forhold til hakkespettskader i trestolper, er anslått å være flere millioner kroner på landsbasis årlig. Med Melbye's stolpebeskyttelse kan skadene forebygges og utbedres på en effektiv og forsvarlig måte.

Les mer

Se våre filmer og e-kataloger


Siste nyheter fra Energi


Vil du vite mer om Melbyes andre produktområder?

Vil du vite mer om våre energiløsninger?

Meld deg på vårt nyhetsbrev!