Tilbake
Den åpner opp for en rekke installasjonsmuligheter, den er trekkbar, og den håndteres via en praktisk boks. Her er abonnentkabelen som forenkler og effektiviserer FTTH-installasjonen – også der det er begrenset med plass.

                      

Tilkoblingsmagi på boks: Abonnentkabel fra Melbye, for innendørs- og utendørs installasjon


Har du behov for en kabel som gir deg mer fleksibilitet og effektivitet i installasjonen? Denne abonnentkabelen er en ekte allrounder, som trives både utendørs og innendørs. Enten den klamres til veggen eller trekkes gjennom rør, er den en perfekt match – spesielt for FTTH-installasjoner i eksisterende kanaler.

Se produktene her:

Egenskaper:

  • Antall fiber: 1-4
  • Fibertype: G657A2
  • Hvit LSZH ytterkappe med gul tekst
  • UV-bestandig, halogenfri og brannhemmende
  • Mekaniske tester: IEC 60794-1-2
  • CPR-klasse: Dca-s2, d1, a1


*Les også: Skjøting og terminering av fiber – disse løsningene gjør det enkelt!
 

Enkel installasjon og brukervennlig design

En av de egenskapene som imponerer oss mest ved denne kabelen, er det brukervennlige designet. Den 250 meter lange fiberkabelen leveres på trekkbar snelle, ferdig montert på et avtromlingsstativ. Dette gir installatøren muligheten til å velge mellom tre forskjellige løsninger etter ulike installasjonsbehov.

Og for å gjøre det hele enda mer brukervennlig: Alt leveres i en praktisk og hendig kartong som er enkel å bære med seg, og som samtidig beskytter kabelen.

 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Fiberkabelen leveres på trekkbar snelle, i en praktisk og hendig forpakning.
 

Maks pålitelighet i ulike installasjonsmiljøer

Fiberkabelens hvite ytterkappe er utført i UV-bestandig LSZH-materiale som hindrer skader forårsaket av sollys. I tillegg er materialet både halogenfritt og brannhemmende. Dette bidrar til at kabelen fungerer pålitelig og trygt i ulike typer installasjonsmiljøer. 

Fibrene i denne kabelen er godt beskyttet av aramidgarn, som ikke bare fungerer som ekstra beskyttelse mot ytre påkjenninger – men også som en effektiv strekkavlaster. Dette sikrer en solid tilkobling som varer over tid.

Lav bøyeradius

Et av høydepunktene med denne abonnentkabelen er fibertypen G657A2, som tillater en bemerkelsesverdig lav bøyeradius. Dette sørger for en enklere og penere forlegning der det er begrenset med plass, samt i svinger og i hjørner.

Utstyr for skjøting og terminering av fiber

Skjøteboks FCS-4B - Låsbar veggboks for opptil 8 fiber. El.nr. 6923236
 

Ved skjøting av fiber er det viktig å velge løsninger som beskytter fibrene over tid, og som gir deg best mulig resultat på installasjonen din. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen!

Vi leverer et stort antall fiberskjøtebokser og fiberuttak av høy kvalitet. I denne artikkelen gir vi deg noen gode tips!

Vil du vite mer om løsningene våre, og få med deg noen gode tips på veien?

For å se mer av hva vi kan tilby av løsninger innen fiber og infrastruktur, eller få tips om kampanjer, produktnyheter og arrangementer, kan du melde deg på nyhetsbrevet vårt. Der gir vi deg også nyttige tips og triks, guider og andre saker som kan være interessant for deg som er i bransjen.

Du er også hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål, eller om du vil vite mer om hva vi kan bidra med i prosjektet ditt!
 

 

Ane Jørgensen

Innholdsprodusent anj@melbye.no +47 92 53 46 03

Inger Helen Sømoen

Product Manager ins@melbye.no +47 477 19 673