Tilbake

Vi er stolte av å kunne tilby en helt ny kombikabel som er like allsidig som den er effektiv. Med hele tre konstruksjoner i en og samme kabel, forenkler den installasjonsprosessen - og er det ultimate valget for FTTH-utbygging i områder med lavere befolkningstetthet.

Vår nyeste kombikabel - el.nr. 1082888
 

Vår nyeste kombikabel kommer med flere bruksområder, og er særlig ideell for siste luftstrekk til bygg/bolig. Den kan enkelt strekkes mellom stolper, fra stolpe til hus med endefeste, eller klamres utendørs til husveggen med kabelklamme. Med andre ord – en svært allsidig kabel som gir deg flere funksjoner i én.

Inne-/Ute-kombikabel HDPE+LSZH-FR

  • Ytre diameter på kabel: 5 mm
  • Ytre diameter på indre kappe: 2,8 mm
  • CPR-klasse: Dca-S2, D1 og A1

3D-tegning som illustrerer kabelen fra stolpe til stue, direkte på vegg.

En sikker og effektiv installasjonsprosess

Kombikabelen kommer med en sort ytterkappe i UV-bestandig materiale, som passer perfekt til siste luftstrekk til bygg/bolig. Denne fjerner du enkelt ved hjelp av to stk. strippetråder.

Men det er ikke alt: Når ytterkappen fjernes, får du en hvit, halogenfri og brannhemmende innendørskabel som passer perfekt som siste kundekoblingsstrekk på vegg. Denne kabelen er markert med gul skrift for hver andre meter, slik at installasjonen blir enklere.

Og fibrene – de ligger godt beskyttet i en 900µm tube belagt med aramidgarn, noe som gjør kabelen både slitesterk og sikker.

Tilbehør for en effektiv installasjon av kombikabel

For å strekke kabelen mellom stolper eller fra stolpe til hus, kan du benytte endefeste med el.nr. 2876488.
For klamring utendørs på husvegg, kan kabelklamme med el.nr. 1301270 benyttes.

Endefeste – el.nr. 2876488

 

 

Kabelklamme - el.nr. 1301270

 

Har du spørsmål, eller ønsker du mer informasjon om hva vi i Melbye kan gjøre for deg? Da er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Vi er alltid klare for å hjelpe deg – uansett hva slags prosjekt du står ovenfor. Vårt mål er å alltid tilby den ekspertisen og de løsningene du trenger for å utføre jobben på mest mulig effektiv og sikker måte.

Du kan også melde deg på nyhetsbrevet vårt, der du får smarte tips og triks om de ulike løsningene våre. Der gir vi deg også nyttig informasjon om arrangementer, nye produkter, og aktuelle kampanjer som du burde få med deg.

 Meld deg på nyhetsbrevet vårt her

Ane Jørgensen

Innholdsprodusent anj@melbye.no +47 92 53 46 03

Ole-Juritz Røgeberg

Key Account Manager olr@melbye.no +47 924 23 278