Tilbake

Forestill deg en ladeinfrastruktur som utvikler seg i takt med markedets behov. Med Melbye kan dette bli virkelighet: Vi introduserer vår nye EV-Chargingløsning.

 asset_image

Tidligere var betongfundament det etablerte valget for å forankre ladestasjoner. Men tidene endrer seg, og med kumsystemene Ultima Connect og FF introduseres nå en ny æra av fundamentalternativer. Disse innovative systemene bryter med tradisjonen og gjør det mulig å avstå fra betongfundament. Resultatet? Et mer effektivt, fleksibelt og kostnadseffektivt alternativ.

Hvordan vår systemløsning med EV-Charging fungerer

Ultima Connect skiller seg ut med sitt tilpasningsdyktige design. I denne løsningen har kummen blitt tilpasset for å enkelt kunne integrere komponenter som step-up transformator og effektregulator. Denne integrasjonen sikrer sømløs strømomforming for å møte de spesifikke kravene for elbil-lading. Dette øker både effektiviteten og tilpasningsevnen.

 asset_image

*Her kan du lese mer om Ultima Connect 

Ved FF-kummen finner du laderen. Forankret i kummen for maksimal stabilitet, er den utstyrt med en utskiftbar monteringsplate som gjør det enkelt å oppgradere eller bytte utstyr. I tillegg er designet optimalisert for å gi god plass til kabler.

Standardisert sortiment

Med Ultima Connect og FF får du et standardisert sortiment av fundamenter som dekker ladere fra 22 til 150 kW. Dette utvalget er nøye utformet for å møte de spesifikke kravene i det europeiske markedet, og gir full tilpasning for ulike laderstørrelser og kabelkonfigurasjoner.

*Her kan du lese mer om EV-Charging 

asset_image

Evelina Gillberg

Content Creator evg@melbye.se +46 703 127 120

Jonas Moberg

Business Unit Director jom@melbye.se +46 70-773 65 89