Tilbake

Som installatør eller montør vet du at hver jobb har sine unike utfordringer. Tiden er ofte knapp, kravene er høye, og hver jobb krever presisjon. Med den universale presstangen Click 'n' Crimp i verktøykassen, ligger du alltid et skritt foran.

Enten du jobber med endehylser, isolerte- eller uisolerte hylser, kabelsko, eller til og med solcellekontakter, kan Click ‘n’ Crimp håndtere det med enkelhet. Det universelle designet med utskiftbare bakker gjør at du kan bytte mellom forskjellige oppgaver på sekunder, uten behov for ekstra verktøy.

 

Click ’n’ Crimp leveres med 3 bakkesett: 

  • El.nr. 2099763 - for isolerte hylser/sko (0,5-6mm2)
  • El.nr. 2099765 - for endehylser (0,5-10mm2)
  • El.nr. 2099766 - for uisolerte hylser/sko (0,75-10mm2) SEN-norm

PS: Om du trenger bakker for solcellekontakter, finnes dette også tilgjengelig (MC3 og MC4). Kontakt oss for mer informasjon.

Se oversikt over tilgjengelige bakker i denne brosjyren.

Smart oppbevaring for bakker

Vi vet at det kan være frustrerende å rote rundt i verktøykassen etter de riktige tilbehørene. Derfor er Click 'n' Crimp designet med innebygd oppbevaring i håndtakene – med plass til to sett med bakker, har du alltid det du trenger innen rekkevidde.

Kvalitet du kan stole på

Click 'n' Crimp er laget av spesialherdet stål, som betyr at den tåler selv de tøffeste forholdene. Den krever minimalt bruk av håndstyrke, noe som reduserer slitasje på kroppen etter lange arbeidsdager. Og med ergonomiske to-komponents grep, ligger verktøyet godt i hånden, uansett hvor mange timer du har igjen på skiftet. 

Se også: Sortimentskrin med sko, hylser og verktøy

Hos oss i Melbye finner du også et praktisk sortimentskrin med sko, hylser og verktøy samlet på ett sted. Settet inneholder et assortert utvalg av endehylser, skjøtehylser og kabelsko, fra 0,75 mm² til 6 mm² i henhold til DIN EN 13600 og DIN EN 46237.

El.nr. 2099798:
Sortimentskrin inkludert avmantlingstang Super 4 plusMed Click ‘n’ Crimp

El.nr. 2099799:
Sortimentskrin inkludert avmantlingstang 
Super 4 plus – Uten Click ’n’ Crimp

Sortimentskrin med Click ‘n’ Crimp inkludert. El.nr. 2099798.

 

Har du spørsmål om Click ‘n’ Crimp, eller ønsker du mer informasjon om våre andre løsninger? Vi er her for deg! Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hva vi kan bistå med i dine prosjekter!

Ane Jørgensen

Innholdsprodusent anj@melbye.no +47 92 53 46 03

Espen Rasch

Product Manager esr@melbye.no +47 909 72 331