Tilbake

...men fremfor alt mer plass og smartere løsninger

 

I mange noder og andre kritiske områder er det i dag mangel på plass – noe som kan føre til rot og utfordrende arbeidsforhold på stedet. Vår nye ODF, Ultra High Density (UHD), tilbyr en løsning på nettopp dette problemet.

Denne ODF-en er designet med tanke på å maksimere installasjonsplassen samtidig som den opprettholder høy kvalitet og funksjonalitet. Frontpanelet sitter på en glideskinne og kan trekkes ut for enkel tilgang til adaptere og kontakter - selv fra undersiden. I tillegg er hyllen romslig og stabil, med tydelig merking foran, noe som gjør den ideell for håndtering av patchkabler.

 

Spesifikasjoner UHD ODF

Spesialtilpassede Pigtails
De spesialtilpassede pigtailsene er hele 2 meter lange for å forenkle skøtearbeidet. Pigtailsene, som inkluderer en montert krympehylse, har en Easy strip-funksjon som gjør avisoleringen betydelig enklere. To av fibrenes lag (900 µm og 250 µm) er fargekodet, noe som betyr at fargekodingen opprettholdes selv på det indre laget. De ekstra lange pigtailsene gjør det mulig å legge til en ekstra kveil, som igjen gjør det enkelt å løfte ut hele kassetten for å utføre skøtearbeidet. Dette kan gjøres på ett flat underlag, på samme måte som rettskjøt. Med andre ord kan skjøtingen også utføres på utsiden av din UHD ODF, noe som øker fleksibiliteten og brukervennligheten.

Spesifikasjoner Pigtails

Skjøtekassetten som holder orden i din UHD
Skjøtekassetten Coyote SCL 48 gir deg muligheten til å organisere overskuddsfiber, samtidig som den beskytter og fikserer krympehylsen. Kassetten er romslig og har god plass. Du kan enkelt løfte ut kassettene med tilhørende kveil etter behov. Hver kassett rommer 48 fiber (72 fiber ved 250µm). Hver UHD rommer 3 skjøtekassetter per høyde (1HE = 3 stk, 2HE = 6 stk). Skjøtekassett SCL 72/48 El-nummer 6977578.

Melbyes optimaliserte pakkeløsning
Vi anbefaler å bruke de ovennevnte utvalgte produktene for å sikre optimal utnyttelse av utstyret ved installasjon med ODF UHD. Vår pakkeløsning er utviklet i nært samarbeid med erfarne fiberteknikere og installatører, samt våre samarbeidspartnere. Sammen har vi utviklet løsninger som forenkler arbeidet i alle ledd. Produktene er skreddersydd for å lette arbeidet og maksimere kapasiteten, samtidig som de opprettholder høy kvalitet og funksjonalitet. Melbyes UHD-løsning tilbyr en svært fleksibel løsning, med fiberoptisk kapasitet fra 24 til 288 fiber.

Klar til installasjon?
Melbye kan også levere ferdigkonfigurerte UHD ODF-er som er helt klare for installasjon. ODF UHD leveres da komplett med adapter (gjennomsiktig støvbeskyttelse for å lette feilsøking), riktig antall kassetter og fargekodede pigtails merket i bunter på 12. Vi tilbyr preterminering for 24-288 fiber i både UPC- og APC-utførelse med LC eller SC konnektorer.

Vil du vite mer om mulighetene med UHD ODF? Ta gjerne kontakt med oss i Melbye for mer informasjon, eller kontakt din nærmeste forhandler.

Til produktene

Evelina Gillberg

Content Creator evg@melbye.se +46 703 127 120

Tommy Olsson

Product Manager too@melbye.se +46 70-874 73 31