Tilbake

I flere år har Melbye vært en ledende aktør i Norges fiberutbygging, og vi har opprettholdt denne posisjonen ved å fokusere på kundenes behov når vi utvikler våre produktporteføljer. Dette er grunnen til at vi nå har tatt inn skjøtebokser fra Coyote i sortimentet vårt.

Vi i Melbye er stolte av å være eksklusiv leverandør av Coyote i våre markeder. Skjøteboksene i denne serien tar over for Fiberguard, som nå har gått ut av vårt sortiment.

Skjøteboksen Coyote BT UO representerer et kostnadseffektivt alternativ som kan tilpasses ethvert installasjonsbehov. Den imponerer med sin allsidighet, som inkluderer varierte kombinasjonsmuligheter med pakninger, skjøtekassetter, adapterpaneler og mer. En unik funksjon er den delbare bunnplaten, som gir muligheten til å tilpasse hver seksjon for å passe eksisterende eller fremtidige forhold og krav.

Disse fiberskjøteboksene passer for en rekke ulike installasjonsmiljøer. I tillegg til sin høye slitestyrke, er de også IP68-sertifisert og tåler permanent nedsenkning i vann. Dette gir ekstra sikkerhet i krevende forhold.

Nylig har vi fullført nødvendig dokumentasjon hos SEG, og nå er produktene tilgjengelige for deg som kunde. Hvis du ønsker mer informasjon om våre skjøtebokser og andre produkter som effektiviserer og sikrer fiberinstallasjonene dine, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss.

Her kan du se den korte shortguiden vår, og her kan du laste den ned som PDF.

Med Melbye og Coyote kan du være trygg på at du har det beste utstyret for dine fiberprosjekter.

 

Evelina Gillberg

Content Creator evg@melbye.se +46 703 127 120

Tommy Olsson

Product Manager too@melbye.se +46 70-874 73 31