Tilbake
Vi har kommet langt siden 1907, da Hans Christian Axel Melbye grunnla oss som selskap. Som vi pleier å si her på huset: «Trygghet skapes gjennom forandring», og denne gangen har forandringen kommet til navnet vårt.

Vi har vokst raskt de siste årene, og etter at vi gikk inn i UK har vi også vokst ut av Skandinavia. I tillegg har vi fantastiske samarbeidspartnere og leverandører over hele verden. Derfor har vi ønsket oss et nytt navn som bedre reflekterer det internasjonale aspektet av Melbye.

Melbye Group er vårt nye selskapsnavn!

Melbye Skandinavia består som navn på juridiske enheter enn så lenge, men på de fleste synlige flater vil du oppleve at navnet vårt endrer seg til Melbye Group, eller bare Melbye.

Navneendringen starter fortløpende – noe du snart vil legge merke til på vår hjemmeside, i sosiale medier og andre steder der vi kommuniserer med deg i tiden fremover.

Men hva har navneendringen å si for meg?

Utenom nytt navn forblir alt annet som før. Vi er fortsatt i de samme lokalene, du vil fortsatt treffe de samme dyktige menneskene, du vil fortsatt oppleve den samme gode servicen, og ikke minst vil du bli møtt med den samme ekspertisen.

Den største forskjellen du vil oppleve er at vi gradvis vil oppdatere våre flater med det nye Melbye Group-navnet fremfor Melbye Skandinavia.

For oss er dette starten på en ny epoke, og vi gleder oss til fortsettelsen.

 

Har du spørsmål om navneendringen? Da er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

Magnus Aurdal

Chief Marketing Officer maa@melbye.no +47 932 84 158