Tilbake
Å installere og vedlikeholde nettverk skal ikke være en utfordring – det skal være en rutine. Vår nye produktserie med fiberbokser for skjøt og terminering forenkler disse rutinene. Boksene er enkle og tidseffektive å jobbe med, i tillegg til at de er sikre og kostnadseffektive for netteier.

MAB- og MDB-systemene er spesielt utviklet for aksessnett og distribusjonsnett. Vi har lyttet til markedet og våre kunders behov, og systemene er derfor basert på fleksibilitet og effektivitet. Fiberboksene kan brukes for både skjøting og terminering, og beskytter tilkoblingene på en mer kostnadseffektiv måte.

Enkle og fleksible fiberbokser

Fiberboksene til MAB- og MDB-systemene kan brukes i ulike typer nettverk – som PtP, PON, GPON eller 5G. Boksene er tilpasset både utendørs og innendørs installasjoner, og er både enkle og tidseffektive å jobbe med. Systemene består av deksel med lokk, bunnplate, kassetter og pakninger/gjennomføringer som settes sammen etter behov.

MAB – for aksessnett

Systemet for aksessnett, MAB, kan utstyres med et innvendig deksel/lokk for å beskytte skjøteseksjonen. Fiberboksen leveres med et integrert stolpefeste som gjør den egnet som aksesspunkt i både GPON og 5G-nettverk. Boksen har kapasitet for opptil 60 skjøter eller 12 avslutninger med SC/LC-tilkoblinger. Dette åpner opp for 3 ulike tilkoblingsmåter.

 

 

Fiberboks MAB 60F, inkl. kassetter, El.nr. 6977530

MDB – for distribusjonsnett

Systemet for distribusjonsnett, MDB, er designet for å gjøre både igangsetting og vedlikehold enklere, samtidig som det blir enklere å kontrollere kostnadene. Systemet tillater konfigurering av et stort antall skjøt- og tilkoblingsapplikasjoner. Fiberboksene er beskyttet mot støv- og vanninntrengning (IP65), og har høy slagfasthet (IK10) – egenskaper som gir ekstra beskyttelse.

Fiberboksene til MDB-systemet kan utstyres med ulike fiberrangeringer, kassetter og pakninger for å sikre en så effektiv installasjon som mulig i hvert enkelte tilfelle.                                                            

 

                    Fiberboks MDB-XS 24/32F, El.nr. 6977533                    

 

Ane Jørgensen

Innholdsprodusent anj@melbye.no +47 92 53 46 03

Inger Helen Sømoen

Product Manager Infrastructure/Fiber ins@melbye.no +47 477 19 673