Tilbake
Den 1. juni inviterer Elektrogrossistene, i samarbeid med NELFO - til fagmesse i Mjøndalshallen! Sammen med ledende leverandører innen elektrofaget er vi på plass på Buskerudmessa for å presentere det nyeste og mest innovative innen produkter og tjenester.

Hovedfokuset til Buskerudmessa er på elektrofaget, og ca. 60 ledende leverandører vil være til stede. Dette vil være en av årets beste muligheter for å holde deg oppdatert på det som skjer innen elektrofaget. Og det beste av alt? Det er helt gratis!

Vi håper du tar turen, og at du kommer innom oss for å slå av en prat! Teamet vårt er til stede for å svare på de spørsmålene du måtte ha, og for å gi deg all den informasjonen du trenger om våre produkter og løsninger.

Buskerudmessa er åpen fra klokken 14:00 til 18:30 torsdag 1. juni, og den vil finne sted i Mjøndalshallen. Vi håper å se deg der!

 

Sted:
Mjøndalshallen
Adresse: Hagatjern veien 19, 3050 Mjøndalen
 

Tid:
Torsdag 1. juni klokken 14:00 til 18:30

Ane Jørgensen

Innholdsprodusent anj@melbye.no +47 92 53 46 03

Tom Erik Stampe

Key Account Manager East / South Region tes@melbye.no +47 482 56 846