Tilbake
Snart er det endelig duket for Eliaden 2024, og vi i Melbye er selvsagt på plass! I år har vi med oss en rekke spennende produktnyheter som du ikke bør gå glipp av. Hjertelig velkommen innom oss på stand D04-25!
 

Eliaden er en av Norge største fagmesser, og arrangeres årlig på NOVA Spektrum i Lillestrøm. Her finner du alle fagområdene i den elektrotekniske bransjen samlet under ett og samme tak. Vi i Melbye er på plass alle dagene, og gleder oss til å se deg – uansett om du er kunde, samarbeidspartner, leverandør, ny i elektrofaget, eller om du bare er interessert i å vite mer om løsningene våre.
 

Det finnes mange gode grunner til å ta turen innom oss på Eliaden 2024. I år har vi blant annet med oss en rekke spennende og fremtidsrettede produktnyheter som vi gleder oss til å vise frem for første gang! I tillegg kjører vi konkurranse, demonstrerer våre smarte installasjonsprodukter og inviterer til en hyggelig fagprat.

Velkommen til oss på stand D04-25!

​​​​​​​

PS! Ønsker du å melde deg på som besøkende, eller vil du vite mer om arrangementet? Finn all informasjonen du trenger på Eliaden sin hjemmeside.

Ane Jørgensen

Innholdsprodusent anj@melbye.no +47 92 53 46 03