Tilbake
Snart er det endelig duket for Eliaden 2024, og vi i Melbye er selvsagt på plass! I år har vi med oss en rekke spennende produktnyheter som du ikke bør gå glipp av. Hjertelig velkommen innom oss på stand D04-25!
 

Eliaden er en av Norge største fagmesser, og arrangeres årlig på NOVA Spektrum i Lillestrøm. Her finner du alle fagområdene i den elektrotekniske bransjen samlet under ett og samme tak. Vi i Melbye er på plass alle dagene, og gleder oss til å se deg – uansett om du er kunde, samarbeidspartner, leverandør, ny i elektrofaget, eller om du bare er interessert i å vite mer om løsningene våre. 

Det finnes mange gode grunner til å ta turen innom oss på stand D04-25. Her er noe av det du kan få med deg:

  • Bli med på konkurranse og få muligheten til å vinne kule premier! Vi deler ut første-, andre- og tredjepremie til heldige vinnere. 

  • Opplev Aurora - vår splitter nye nødlysserie! 
    Med nødlysarmatur Aurora blir det enklere enn noensinne å få kontroll over nødlysanlegget. Med innebygd Wi-Fi og en brukervennlig app, kan du styre armaturene - hvor enn du befinner deg. 

  • Se vår nye solkabel, som effektiviserer solcelle-installasjonen!
    SolarCable er vårt nyeste tilskudd for deg som ønsker å effektivisere solcelle-installasjonen. Kabelen har opptil 25 års levetid, og et stilrent design som gjør det mulig å oppnå diskrete installasjoner. Se den på Eliaden!

  • Vår nye serie med spenningstestere fra Cimco
    Med våre spenningstestere fra Cimco kan du være sikker på at du gjør et trygt valg. Instrumentene er godkjente etter den gjeldende NEK EN 61243-3-standarden, i tråd med den seneste oppdateringen av NEK EN 50110. 

  • Alt du trenger for en vellykket installasjon
    Vi har med oss alt fra smarte sikkerhetsprodukter, verktøy, og alt du trenger for å oppnå en vellykket, effektiv og pålitelig installasjon.
    Vi står klare for å demonstrere, og svare på alt du måtte lure på om våre produkter.


    ... Og mye, mye mer! 

    Hjertelig velkommen til oss på stand D04-25!

​​​​​​​

PS! Ønsker du å melde deg på som besøkende, eller vil du vite mer om arrangementet? Finn all informasjonen du trenger på Eliaden sin hjemmeside.

Ane Jørgensen

Innholdsprodusent anj@melbye.no +47 92 53 46 03