Tilbake

Er du på utkikk etter en kabelskjøt som sikrer optimal elektrisk ytelse over tid? Varmkrympskjøtene våre har bevist sin pålitelighet i en årrekke - uten tegn til kvalitetsproblemer. Vi viser deg hvorfor de er det perfekte valget for TFXP- og TXXI-kabler!


 

Hos oss i Melbye finner du et omfattende utvalg av varmkrympskjøter, som alle er grundig testet og sertifisert for å oppfylle de strengeste bransjestandardene. Med alt fra standard skjøter til spesialskjøter for spesifikke applikasjoner og miljøer, vil du alltid finne en løsning for dine behov – uansett prosjektets størrelse eller kompleksitet.

I denne artikkelen skal vi ta en nærmere titt på våre varmkrympskjøter for spenningsområde 1 kV.

*Les også: Slik velger du riktig type kabelskjøt
 

Robuste varmkrympskjøter - for selv de mest krevende installasjonsmiljøene

Våre varmkrympskjøter er konstruert med krympeslanger av høy kvalitet, som beskytter lederne og kabelisolasjonen mot ytre påvirkninger. Dette gir skjøtene en evne til å tåle kraftig varmebehandling - uten fare for at slangen blir skadet under montasje. Disse kabelskjøtene er derfor egnet for selv de mest krevende installasjonsmiljøene.

Alle de komplette varmkrympskjøtene våre leveres med mekaniske skruskjøtehylser fra vår egen serie – VConnect, som er designet for å gjøre skjøtejobben enklere. Du trenger kun ett verktøy for å skru av bolten – uansett tverrsnitt på kabelen!

Disse skruskjøtehylsene er laget med høy kvalitet og presisjon i samsvar med IEC 61238-1.
 

Les mer om VConnect-serien vår her

 

1kV skruskjøtehylser fra VConnect
- vår egen serie med mekaniske skruforbindelser.

 
E-verksskjøter som tar liten plass

 


Komplett E-verksskjøt - El.nr. 1167440

 

For skjøting av TFXP-kabler kan du benytte deg av E-verksskjøtene våre – som også er et godt valg der det er begrenset med plass. Du kan skjøte alle lederne ved siden av hverandre, og de vil likevel få plass under ytterslangen ved behov.

Disse skjøtene er konstruert med slitesterke slanger som tåler høy varme, slik at du trygt kan montere dem uten å bekymre deg for eventuelle skader på isolasjonen.

E-verksskjøtene våre kan brukes både innendørs og utendørs, enten det er under bakken eller på kabelstiger.

Se våre E-verksskjøter her

 

Skjøt til TXXI inntaks- og veilyskabel

Komplett Kabelskjøt TXXI – El.nr. 1166607

 

TXXI har blitt en populær inntaks- og veilyskabel som flere netteiere har standardisert på i Norge. Vår produktsjef har derfor tatt frem skjøter til 4- og 5-leder TXXI som dekker helt opp til 240mm2.

Disse skjøtene finnes også som overgangsskjøt, som passer utmerket når du skal skjøte mot kabel med ytterkappe.
 

Se våre kabelskjøter og overgangsskjøter for TXXI her

 

Vi er der for deg gjennom hele installasjonsprosessen!

Vi i Melbye støtter deg gjennom hele installasjonsprosessen - fra valg av skjøt, til teknisk veiledning og assistanse underveis i prosjektet.
Lurer du på hvordan vi kan hjelpe deg i ditt prosjekt? Da er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!

Ane Jørgensen

Innholdsprodusent anj@melbye.no +47 92 53 46 03

Trond Groven

Key Account Manager Central Region trg@melbye.no +47 976 14 662