Tilbake

De vannbaserte gel-smøremidlene våre fra Polywater® gjør kabeltrekkingen mer effektiv og skånsom - uansett om du skal trekke kabel over lange avstander, i flere svinger, eller i et varmt miljø. Som prikken over i-en leverer vi også ikke-ledende rensemidler for kabel og utstyr. Les mer om hva vi kan tilby fra Polywater!

For en effektiv kabeltrekking med minimal friksjon, er det viktig å benytte seg av et kabelsmøremiddel av god kvalitet. Det er også viktig å sørge for at kabel og utstyr er uten smuss og forurensning til enhver tid. Det er her rensemidlene og smøremidlene fra Polywater kommer inn i bildet! Vi leverer de løsningene du trenger for å få fart på kabeltrekkingen!

Kabelsmøremiddel Polywater® J – vannbasert og saktetørkende

Polywater® J er et vannbasert og saktetørkende gel-smøremiddel som anbefales til trekking av blant annet TSLF, TFXP, PN, PFSP, i tillegg til de fleste andre kabler ved trekking i rør. Den er spesielt godt egnet om du skal trekke kabel over lange avstander, på strekker med flere svinger/bøyninger, eller der du skal trekke kabel i omgivelser med varme temperaturer.

Ettersom dette smøremiddelet er saktetørkende, vil det legge seg som en tynn, glatt hinne som beholder smøreegenskapene i flere måneder etter bruk. Det er dessuten et ikke-ledende og ikke-brennbart produkt, som betyr at den sammen med flammehemmende kabler og systemer vil kunne bidra til en brannsikker installasjon.

Kabelsmøremiddelet Polywater® J oppfyller kravene i henhold til NEK 400:2018.

Smøremiddel Polywater® J

Rensemidler for kabel og tilbehør

For rengjøring av kabel og tilbehør, leverer vi rengjøringsmidler i HP ™ Cleaner-serien fra Polywater®, som renser helt uten å etterlate rester. Disse rengjøringsproduktene fjerner avfallsstoffer, silikonfett, geleer, transformatoroljer og andre typer forurensninger svært effektivt.

Rensemiddel for kabel/tilbehør: Polywater® Type HP (her som renseservietter)

Disse rengjøringsmidlene varer lenger enn hurtigfordampende rensemidler. Produktene er dessuten ikke-ledende, som betyr at du også kan rengjøre elektriske apparater med dem.

Rengjøringsproduktene i HP Cleaner-serien finnes som lofrie, fuktede renseservietter som hverken etterlater seg rester eller overflødig søl. De finnes også i flytende form, som rensevæske på flaske for å skylle av, rense eller bløtlegge produkter.

Komplett utvalg av utstyr for kabeltrekking

I tillegg til å levere det du trenger av rensemidler og smøremidler, tilbyr Melbye også maskiner og utstyr av høy kvalitet. Uansett spenningsnivå, om du har et prosjekt innen linjebygging eller kabelanlegg – så finner vi den løsningen som passer best for ditt behov. I denne artikkelen kan du se eksempler på det vi kan levere av maskiner og utstyr.

 

Ane Jørgensen

Innholdsprodusent anj@melbye.no +47 92 53 46 03

Svein Andreas Aune

Key Account Manager North Region sva@melbye.no +47 959 97 414