Tilbake

Våre nyeste skjøtekasser og skjøtebokser er spesielt egnet for Nexans AxclightH – en meget allsidig kabel som både kan henge i luft og ligge på bakken. Skjøtekassene/skjøteboksene dekker flere installasjonsbehov, og egner seg godt i anlegg som har behov for ekstra beskyttelse.

Skjøtekasser med flere ulike bruksområder

Som forhandler av Nexans AxclightH, kan vi tilby en kabel som både har forsterket og separat bæreline, smale traseer og spennlengder på opptil 120 meter. Dette gjør det enklere å bygge i områder med krevende terreng, og sørger for lavere kostnader knyttet til drift, vedlikehold og avbrudd. Les mer om AxclightH hengekabel i denne artikkelen.

Melbye tilbyr skjøtebokser og skjøtekasser som er spesielt egnet til AxclightH, og som dekker flere ulike installasjonsbehov og bruksområder:

  • Provisoriske anlegg
  • Strømforsyning til anleggsplasser
  • Nødstrøm
  • Tunnel

Utvalget består av skjøtebokser med eller uten T-avgrening, samt skjøtekasse med jordspyd.

Finn alle produktene i vår Axclight-katalog

Skjøtekasse med jordspyd

Melbyes skjøtekasse med jordspyd, er produsert i sjøvannsbestandig aluminium, og leveres med 1 meter kabel for jording. Den har jordingsuttak innvendig og utvendig på begge sider, samt et praktisk innvendig rom for oppbevaring av jordspyd.

Denne skjøtekassen er ellers klargjort med kabelklammer for 2 kabler på den ene siden, og 1 kabel på den andre – og utgjør en praktisk løsning der du får flere valgmuligheter.

El.nr. 1165500 – Skjøtekasse med jordspyd

Skjøtebokser for avgrening

Blant vårt utvalg finner du løse skjøtebokser for skjøt og avgrening. Vi leverer også skjøteboks med mulighet for T-avgrening, der du trenger ekstra beskyttelse. Skjøteboksene har lokk som kan låses.

El.nr. 1165501 - Skjøteboks uten T-avgrening

El.nr. 1165502 - Skjøteboks med T-avgrening

Trenger du tips til hvilke produkter du burde velge til ditt prosjekt, eller har du spørsmål om våre løsninger? Ta gjerne kontakt med en av våre eksperter, så hjelper vi deg!

Ane Jørgensen

Innholdsprodusent anj@melbye.no +47 92 53 46 03

Thomas Berve

Sales & Business Development thb@melbye.no +47 959 18 451