Tilbake

Vi er stolte av å introdusere vår seneste nyhet: Det unike gassbrennerhodet «Ring of Fire» - 8810650. Det spesialdesignede verktøyet sørger for jevn varmefordeling på 360° rundt krympeslanger, og er et uunnværlig verktøy for deg som jobber med krymping og kabelhåndtering. La oss vise deg hvorfor!




Burn it right, shrink it tight

Når vi sier at dette er en «game changer», så mener vi det. Den jevne varmefordelingen rundt krympeslangen sikrer en korrekt krymping hver gang, og reduserer risikoen for skader eller ujevn krymping. Det halvmåneformede designet garanterer en konsekvent og kontrollert varmefordeling, slik at du kan være trygg på at resultatet blir både sikkert og effektivt.


 

Kompatibel med Sievert Promatic

Ring of Fire er utviklet for å være fullt kompatibel med Sievert Promatic tenner, noe som gjør integrasjonen smidig for deg som allerede bruker denne tenneren. Dette er det selvskrevne valget for fagfolk som krever høyeste kvalitet og pålitelighet.


Materialer og konstruksjon: Ring of Fire er laget av slitesterkt rustfritt stål, messing og ABS-plast, noe som gjør den egnet for tøffe arbeidsmiljøer.

Modeller og dyser: Finnes i to modeller, Ø240mm og Ø160mm, med dyser på henholdsvis 1,4mm og 1,1mm. Disse er designet for å levere høy ytelse i ulike applikasjoner.

Effektivitet: Designet for å eliminere vanlige utfordringer som ujevn varmefordeling og manglende effektivitet ved krymping.

Bruk: Sørg for at gassen strømmer gjennom ringen før du tenner gnisten. Plasser ringen rundt krympeslangen og hold den i konstant bevegelse for å unngå overoppheting.

Vedlikehold: Hvis gnisten uteblir, kan smuss eller sot i tennpunktet være årsaken – en rask rengjøring med sandpapir kan løse problemet.

Evelina Gillberg

Content Creator evg@melbye.se +46 703 127 120

Frode Granum

Teamleader Sales frg@melbye.no +47 992 49 918