Tilbake
Vi lanserer nå nødlysarmaturen Aurora, en unik løsning på markedet. Aurora skiller seg ut ved å bruke Wi-Fi, som fjerner behovet for manuelle inspeksjoner. Oppnå pålitelig drift og enkel installasjon - uten behov for sentral enhet.
Les mer her

asset_image

 

Med Aurora kan du enkelt overvåke og kontrollere statusen til armaturene – uansett hvor du befinner deg, via mobilen eller datamaskinen din. Du slipper manuelle inspeksjoner da du vil motta varsler hvis det oppstår feil i anlegget. Installasjonen er også enkel, og du kan enkelt utvide, legge til eller flytte armaturene etter behov.

Enkel kontroll med Aurora-appen

For å gjøre det enda enklere, får du tilgang til en sikker app som gir deg full kontroll over systemet. Med appen kan du enkelt styre og overvåke nødlysanlegget, og få tilgang til alle bruks- og installasjonsanvisninger på ett sted. Ingen ekstra display er nødvendig.

Les mer om Aurora nødlys her

Se Aurora "live" på Eliaden 2024!

På Eliaden 2024 finner du alle fagområdene i den elektrotekniske bransjen samlet under ett og samme tak. Vi i Melbye er på plass fra 28. til 30. mai, og med oss har vi Aurora-armaturene – i tillegg til en rekke andre spennende produktnyheter som du ikke vil gå glipp av!

Ses vi der?

Sted: NOVA Spektrum, Lillestrøm

Stand: D04-25

asset_image

 

Ane Jørgensen

Innholdsprodusent anj@melbye.no +47 92 53 46 03