Tilbake

Ønsker du opplæring i kontroll og vedlikehold av jordingsapparater, betjeningsstenger eller spenningsindikatorer? Da kan våre systemservice-kurs være noe for deg. Les mer om kurs- og servicetilbudet vårt her.

asset_image

 

Med oss i Melbye kan du være trygg på at du får den støtten du trenger for å lykkes med både drift og faglig utvikling. Vi holder blant annet kurs i systemservice, der du får muligheten til å utvikle deg som profesjonell innenfor ditt felt.

Kurset holdes i vårt lokale på Skedsmokorset, og passer utmerket for deg som jobber innen E-verk, jernbane, maritim sektor eller andre sertifiserte selskaper som driver med kontroll av utstyr. 

Les mer om kurset på denne siden. 

Dette lærer du på systemservice-kurs hos Melbye

Vårt systemservice-kurs gir opplæring til kompetent person for kontroll og vedlikehold av jordingsapparater - som beskrevet i brukerguide for FSE og NEK EN 50110-1. I tillegg får du opplæring i kontroll av betjeningsstenger og indikatorer. 

Kurset består av både en teoretisk del og en praktisk del.


asset_image

Påmelding og informasjon om kurs

Ønsker du å melde deg på kurs, eller har du spørsmål rundt gjennomføringen? Ta kontakt med oss på e-post:

  • mam@melbye.no (Marianne Monsen)
  • guh@melbye.no (Gunnar Huynh)

Servicetilbud på eget verksted

I tillegg til kurs, tilbyr vi også et bredt spekter av servicetjenester der målet er å sikre at utstyret ditt fungerer optimalt og trygt. Enten det gjelder testing, vedlikehold eller reparasjon, kan du stole på at vi leverer tjenester av topp kvalitet. 

Fra vårt eget verksted på Skedsmokorset, sørger vi for at utstyret ditt er i samsvar med gjeldende standarder.

Vi tilbyr service og reparasjon på følgende:

  • Jordingsapparater
  • Betjeningsstenger
  • AUS-utstyr og verktøy
  • Spenningsindikatorer
  • Vtools press- og kutteverktøy
  • Fibermaskiner

Vårt engasjement for sikkerhet, kvalitet og kundestøtte

Sikkerhet og kvalitet står alltid i fokus hos oss i Melbye. Vi følger nøye med på utviklingen innenfor bransjen og sørger for å overholde alle gjeldende krav og standarder. Med vår ekspertise og erfaring kan du være trygg på at du får tjenester av høy kvalitet.

Vi er alltid klare for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller utfordringer, slik at du får den støtten du trenger. Uansett om det gjelder teknisk support eller informasjon om våre tjenester og kurs, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. 

 

asset_image    asset_imageasset_image

 

 

Kontakt oss i dag for å lære mer om våre tilbud, og hvordan vi kan hjelpe deg!

 

Ane Jørgensen

Innholdsprodusent anj@melbye.no +47 92 53 46 03

Gunnar Huynh

Teamleader Product guh@melbye.no +47 975 36 509