Tilbake

Nå har det blitt enklere enn noensinne å samle alt teknisk utstyr på ett sted. Fiberpanelet mini-ODF 24F 6xSCD/LCQ for DIN-skinne er et førsteklasses produkt som er spesielt designet for å håndtere fiberoptiske nettverk, og møter behovene for sikringsskap, varmestyring og brannvarsling på en effektiv måte. Skjøteholder er inkludert.

Alt på én plass: Fiberoptikk i sikringsskapet

Tradisjonelt føres fiberkabelen inn i boligskapet, der husfordeleren plasseres. Fiberpanelet mini-ODF 24F 6xSCD/LCQ gjør det mulig å montere fiberen på samme sted som strøminstallasjonen, noe som forenkler og samler alle tekniske tilkoblinger på ett sted.
 Tekniske detaljer og fordeler

 • Robust konstruksjon for DIN-montering: Designet for å møte kravene i ulike installasjonsmiljøer, sikrer dette fiberpanelet en pålitelig terminering av fiberoptiske kabler i apparatskap.
   
 • Kapasitet og fleksibilitet: Med kapasitet til å tilkobla 24 fibre (6xLCQ), tilbyr dette panelet tilstrekkelig fleksibilitet for å imøtekomme ulike behov og konfigurasjoner i fibernettverket.
   
 • Kabelhåndtering og beskyttelse: Utformet for å håndtere kabler med diameter mellom 2,5 mm og 8 mm (M16), gir panelet en allsidig løsning for ulike kabler. Med en beskyttelsesklasse på IP20 (EN 60529), sikrer det en viss grad av beskyttelse mot inntrengende objekter.
   
 • Slagfasthet og materiale: Robust konstruert med en slagfasthet på IK10 (EN 50102), og laget av malt stålplate, sikrer dette panelet pålitelig ytelse over tid.
   
 • Estetikk og fargevalg: Med en lysgrå farge i henhold til RAL 7035-standard, harmonerer panelet godt med ulike apparatskap og nettverksmiljøer, samtidig som det tilbyr estetisk tiltalende design.

Fiberpanelet mini-ODF 24F 6xSCD/LCQ for DIN-montering er en pålitelig og funksjonell løsning for håndtering av fibernettverk i ulike miljøer. Dets robuste konstruksjon, kapasitet, kabelhåndteringsegenskaper og estetiske design gjør det til et ideelt valg for profesjonell fiberterminering og installasjonsbehov.

Her finner du mer informasjon om Fiberpanel mini-ODF 24F 6xSCD/LCQ

Evelina Gillberg

Content Creator evg@melbye.se +46 703 127 120

Inger Helen Sømoen

Product Manager ins@melbye.no +47 477 19 673