Tilbake

Messeåret 2024 er i gang, og det er mye spennende som skjer fremover! Her får du en oversikt over hvilke messer vi deltar på det første halvåret.

 

2024 byr på mye spennende for vår bransje, og vi gleder oss stort til å dele kunnskap, knytte kontakter og vise frem spennende produktnyheter på årets messer.

Her kan du treffe oss fremover:  

18.-30. januar: VA Tour – Sverige

VA Tour Sweden kan du oppleve de nyeste teknologiene og produktene innen VA (vann og avløp). Besøk oss her, og se hva vi kan tilby for deg som jobber med vann og avløp!

Dato og steder:

 • 18. januar: Umeå
 • 23. januar: Stockholm
 • 25. januar: Malmö
 • 30. januar: Jönköping
23.-25: januar: Arctic Entrepreneur - Gardermoen, Norge

Sted: Clarion Hotel & Congress/The Qube, Oslo lufthavn, Norge

Arctic Entrepreneur er en av de største møteplassene for deg som er i bygg- og anleggsbransjen. Teamet vårt er på plass for å svare på alle spørsmål du måtte ha om våre løsninger, og hvordan de kan bidra i dine prosjekter. Kom innom oss for en hyggelig samtale, og for å se produktene våre live!

18. jan – 8. feb: Onninen Turnémässa - Sverige

Teamet vårt vil være til stede på syv forskjellige steder i Sverige under Onninen Turnémässa:

Datoer og steder:

 • 18. januar: Borås
 • 23. januar: Helsingborg
 • 25. januar – Växjö
 • 30. januar – Örebro
 • 1. februar: Stockholm
 • 6. februar: Skellefteå
 • 8. februar: Sundsvall
31. jan – 1. feb: Midtnorsk Elektromesse - Trondheim

Sted: Scandic Lerkendal Hotell, Trondheim

Elektroskandia og Onninen inviterer til Midtnorsk Elektromesse i Trondheim. Her finner du oss, sammen med rundt 70 andre utstillere i vår bransje. Med oss har vi smarte, fremtidsrettede produkter rettet mot installasjonsmarkedet. 

13.-15. februar: Elmia Solar - Jönköping

Sted: Elmia, Jönköping, Sverige

Elmia Solar er Nordens nye møteplass for solenergibransjen, og holder til i Jönköping i Sverige. Her får du sjansen til å være til stede når bransjens samlede kunnskap og kompetanse møtes for å skape nye løsninger og akselerere mot en fossilfri framtid. Kom innom oss og se våre innovative løsninger!

7.-8. februar: Elmässan Syd - Malmö

Sted: Mässgatan 6, Malmö, Sverige

Elmässan Syd finner du det meste innen elektrisk installasjon, belysning, fiber, solenergi og lading – alt presentert under samme tak. Vi stiller ut produktene våre sammen med en rekke andre ledende leverandører.

15.–17. april: Svenska Stadsnätsföreningens årskonferanse – Malmö

Sted: Malmö, Sverige

Årskonferensen arrangeres årlig av Svenska Stadsnätsföreningen og utgjør den fremste møteplassen for Sveriges fibernett-eiere, entreprenører, konsulenter og installatører. Vi gleder oss til å vise frem våre smarte løsninger og produkter innen fiber, og å dele vår ekspertise med deg.

22.-23. april: Connected North – Manchester

Sted: Manchester Central, UK

For våre engelske kunder og samarbeidspartnere vil vi være til stede på Connected North-messen i Manchester. Dette arrangementet fokuserer på nyvinninger innenfor tilkoblingsteknologi, og vi ser frem til å dele våre bidrag til den stadig utviklende sektoren.

22.–23. mai: INFRATECH 2024 – Stockholm

Sted: Kistamässan Stockholm, Sverige

Besøk oss på INFRATECH 2024, det sentrale møtestedet der bransjeproffer og eksperter samles for å diskutere og løse fremtidens infrastrukturutfordringer. Vi er til stede med våre løsninger innen kummer og kanalisering – kom innom for en inspirerende samtale!

28.-30. mai: Eliaden - Lillestrøm

Sted: NOVA Spektrum, Lillestrøm, Norge

Eliaden er en av Norges største fagmesser, og et nøkkelarrangement for alle fagområdene i den elektrotekniske bransjen. Her gir vi deg innsikt i de nyeste produktene våre, og vi gleder oss til å diskutere hvordan vi kan styrke din virksomhet med smarte, fremtidsrettede løsninger.

 

 

Hold deg gjerne oppdatert på våre sosiale medier og nettsider for mer informasjon om våre messedeltakelser, og for å avtale møter med oss. Vi gleder oss til å se deg!
 

Ane Jørgensen

Innholdsprodusent anj@melbye.no +47 92 53 46 03