Tilbake

Da Ask Elektro AS fikk ansvaret for å håndtere den elektriske installasjonen i et industribygg på 25.000 m2, ble Multikanalene fra Melbye løsningen som sparte dem for både plass, krefter - og hele 80% av de estimerte arbeidstimene i prosjektet. Les hvordan! 

 

Les mer om prosjektet her!


"I dette prosjektet har Multikanalene fra Melbye vært en game changer
som har spart oss for utrolig mye tid og plass. Vi hadde prosjektert 1600 timer med tradisjonelle 110 mm rør, men med Multikanalene klarte vi å fullføre jobben på kun 300 timer. Dette er resultater vi er svært fornøyde med!"

- Håkon Ask, prosjektleder i Ask Elektro AS


Håkon Ask, Prosjektleder i Ask Elektro AS

 

I prosjektet var det opprinnelig prosjektert 7000 meter med tradisjonelle 110 mm rør. Men bygget, som krever en omfattende strømforsyning for å støtte ulike driftsbehov, var preget av flere kryssende fundamenter og plassen ble en begrensende faktor.

Løsningen ble Multikanaler fra Melbye – et flerkanalsystem som tar betydelig mindre plass enn tradisjonelle 110 mm rør. Men i dette prosjektet var det ikke bare plassen som ble spart: Ask Elektro sparte også 80% av de kalkulerte arbeidstimene!


Melbyes Multikanaler - her fra et tidligere prosjekt.

"Det føles alltid godt når løsningene våre bidrar til gode resultater for kunden.
Det er jo dette vi brenner for! I dette tilfellet resulterte Multikanalene våre i en betydelig tidsbesparelse for Ask Elektro, som også fikk utnyttet plassen på en mer effektiv måte. Vi er veldig glade for å kunne bidra til disse resultatene!"

- Erland Stakvik, salgssjef for Infrastruktur i Melbye


Erland Stakvik, salgssjef for Infrastruktur i Melbye
- her foran Multikanalene på lageret i Prost Stabels vei.

 

Vil du vite mer om prosjektet og om våre Multikanaler? Klikk deg inn her for å lese mer!

Ane Jørgensen

Innholdsprodusent anj@melbye.no +47 92 53 46 03

Erland Stakvik

Sales Manager ers@melbye.no +47 938 70 582