Tilbake
Nå er endelig våren her! Har du et linje- eller kabelprosjekt på gang? Da har vi alt du trenger for å utføre jobben! Akkurat nå har vi bygget ut sortimentet vårt med nye trommelstativer fra JKS – som er like smarte som de er prisgunstige. Vi har tatt en prat med produktsjef Robert, som guider oss gjennom fordelene.

Nye stativer fra JKS – med en løftekapasitet fra 2 tonn til 14 tonn

 

Det er lite som blir overlatt til tilfeldighetene når produktsjef Robert Markussen bestiller inn utstyr som trommelstativer og maskiner i Melbye. For er det en mann som virkelig kan mye om slikt utstyr i praksis, så er det han. Med bred erfaring som blant annet energimontør – rettere sagt over to tiår med prøving og feiling ute på anlegg, vet han hvor mye selv de små detaljene kan bety ved valg av utstyr.

Og det er de nyeste trommelstativene våre fra JKS et godt eksempel på. Disse stativene er kanskje ikke de mest avanserte på markedet, men har over lang tid bevist sin verdi og effektivitet – til tross for å være svært prisgunstige alternativer for entreprenøren.

Disse stativene er helt gull å jobbe med. Ikke bare veier de lite og er derfor enkle å manøvrere, men de er både slitesterke og pålitelige. Levetiden på disse stativene er imponerende, forteller Markussen.

Se vår nye katalog med JKS-produkter her!
Komplette trommelstativer for allsidig bruk

De nye stativene våre fra JKS kommer i 5 ulike varianter som alle er allsidige og anvendelige i bruk. Her finner du både komplette stativer med en løftekapasitet fra 4 til 14 tonn, i tillegg til klassiske og robuste A-stativer på 2 tonn og 3,5 tonn.

Alle stativene er produsert i varmgalvanisert stål, og leveres med aksling, samt koner og låsekrager for flere ulike hulldiametere.

Produktsjef Robert trekker frem spesielt en av grunnene til hvorfor han mener disse stativene er smarte i bruk:

- I disse stativene har rullelageret blitt plassert i akslingen – det samme prinsippet som for kabelhengerne våre. Dette gjør at stativene blir enklere å rotere, og det blir heller ingen slitasje under rotasjon.

I de nye JKS-stativene er rullelageret plassert i akslingen

 

Koner i nylon – en soleklar fordel

En annen stor fordel med de nye trommelstativene, er at de er utstyrt med samme type nylon-koner som på løfteåkene våre fra JKS (med unntak av trommelstativ 8867655 for 14 tonn).

- At konene er laget i nylon fremfor i tungt stål, gjør stativene mye enklere å transportere og flytte rundt på arbeidsplassen. Dette er detaljer som i stor grad bidrar til å effektivisere arbeidsprosessen.
 

Nylonkone for trommelstativ 4 og 7 tonn

 

For å lese mer om stativene fra JKS, kan du klikke deg inn på de ulike produktene under. Her finner du også informasjon om hulldiametere.

Komplette trommelstativer (4 til 14 tonn):

  • Komplett trommelstativ JKS – 4 tonn: El.nr. 8867653
  • Komplett trommelstativ JKS – 7 tonn: El. nr. 8867654
  • Komplett trommelstativ JKS – 14 tonn: El.nr. 8867655

Komplett trommelstativ fra JKS – 4 tonn (El.nr. 8867653)

 

A-stativer (2 til 3,5 tonn):

  • A-stativ JKS – 2 tonn: El.nr. 8867656
  • A-stativ JKS – 3,5 tonn: El. nr. 8867657

 

A-stativ fra JKS – 3,5 tonn (El.nr. 8867657)

Trommelstativer fra A til Å

Hos oss i Melbye kan du velge blant et stort utvalg av trommelstativer og løfteutstyr. Vi leverer alt fra små trommelbukker med håndsveiv for enkle løfteoperasjoner, til trommelstativer med kapasitet på opptil 50 tonn. Og om du skulle ha behov for større stativer som for eksempel egner seg for å legge sjøkabel, fikser vi også dette på forespørsel.

Ta gjerne kontakt med oss på Melbye om du har spørsmål, eller om du lurer på hva vi kan gjøre for ditt prosjekt! Gjennom mange års erfaring, og gjennom tett dialog med kundene våre, har vi kunnskapen til å ta frem de løsningene som fungerer optimalt for hvert enkelt behov. Vi er alltid klare for å gi deg råd og veiledning!

 

 

Ane Jørgensen

Innholdsprodusent anj@melbye.no +47 92 53 46 03

Robert Markussen

Product Manager Tools / Machines and Personal Protective Equipment roc@melbye.no +47 909 75 705