Tilbake

Vi ønsker Vivi Nyseter-Østby varmt velkommen som ny konsernsjef i Melbye Group! Hun startet i stillingen den 1. mars, og bringer med seg en bakgrunn og erfaring som vil gi en solid plattform for både utfordringer og muligheter i årene som kommer. Vi tar henne imot med åpne armer.

Vivi Nyseter-Østby (45) er ny konsernsjef i Melbye Group

- Dette var en god match fra første øyeblikk! Melbyes historie og verdier er noe som resonerer veldig til hvem jeg er, hva jeg står for, og hva jeg ønsker å representere. Nå gleder jeg meg til å ta fatt på helhetsansvaret som følger denne rollen, sier Vivi Nyseter-Østby

Den ferske konsernsjefen bringer med seg solid erfaring fra både Telecom, IT, digitale medier og konsulentvirksomhet. Med over 20 års erfaring som leder innen b2b, har hun både norsk, nordisk og internasjonalt lederansvar i ryggsekken. Hun forteller at hun ser mange spennende muligheter for både Melbye og for bransjen i tiden som kommer.

- Fremover gleder jeg meg til å bli kjent med engasjerte, dyktige kollegaer i Melbye Group, og å møte våre kunder, leverandører og partnere. Sammen vil vi utvikle løsninger og drive utviklingen fremover. Melbye Group, med sine over 115 års erfaringer, arbeider iherdig hver eneste dag for å muliggjøre de smarteste løsningene til det beste for alle. Sammen med våre engasjerte servicemedarbeidere, kunder, leverandører og partnere, skal vi være vi være en pådriver for utvikling av våre bransjer og samfunn i Skandinavia, UK og øvrig Europa. Dette ser jeg frem til!Ida Melbye-Larsen (til venstre) er fornøyd med å ha Vivi Nyseter-Østby (til høyre) med som en del av Melbye-teamet.
 

Vivi kommer til Melbye Group etter flere år i Telenor, der hun i senere tid har hatt stillingen Head of Plan og Program Direktør. Der ledet hun blant annet 5G Moderniserings- og Rollout-fabrikken som ble satt opp for å hjelpe Telenor Norge med 5G-utrulling og modernisering av kobbernett. Før dette har hun hatt stillinger som blant annet finansdirektør i IT- og programvareselskapet IFS, administrerende direktør i Edda Digital og del av konsernledelsen i Edda Media, økonomidirektør i ErgoGroup (Nå EVRY), og strategisk rådgiver i Arkwright. Hun er utdannet siviløkonom ved handelshøyskolen BI.

- Vivi imponerte styret fra første øyeblikk i rekrutteringsprosessen. Vi opplevde henne som en sterk og dyktig leder, engasjert og nysgjerrig, inkluderende, og kunnskapsrik, med en svært relevant bredde i bakgrunnen sin. Når hun i tillegg klart viser at hun står for de samme verdiene som vi verdsetter, var beslutningen enkel. Vi er takknemlige for at Vivi takket ja til oss, og gleder oss til videreutvikling av selskapet sammen med henne, sier styreleder i Melbye Group, Ida-Melbye Larsen.

Posisjonere oss for fremtiden

Hun har et brennende engasjement for teknologisk utvikling, og å kommersialisere det. Nå har hun som mål å fortsette vekstreisen, gripe mulighetene fremtiden byr på, og å bringe selskapet lønnsomt videre.

- Først og fremst må vi videreføre alt det vi allerede gjør godt innenfor våre kjerneområder. Samtidig er det viktig å få frem samspillet og potensialet sammen med kunder, leverandører og fremtidige partnere, slik at vi kan posisjonere oss på nye områder og forbli en viktig aktør i markedet. Det skjer så mye på teknologifronten, og det grønne skiftet akselererer. Dette må vi først og fremst forstå vår fremtidige rolle i, men også bidra til å hjelpe våre kunder og partnere til å lykkes innen. Vårt oppdrag fremover blir å være der det skjer, og å bidra aktivt til denne utviklingen.


«Det er jo sammen vi vinner!»

Men selv om hun allerede har en lang karriere bak seg, er det fra oppveksten hun har hentet de verdiene som står mest sentralt for henne. Som minstemann i en søskenflokk på fire, vokste hun opp inn i en industrifamilie med egen virksomhet. I ungdomsårene var hun å finne på håndballbanen, der hun forsterket evnen til å sette, aktivere og nå mål sammen med andre. Hun forteller at hun allerede tidlig i livet lærte seg verdien av lagånd, hardt arbeid, og å aldri ta noe for gitt. Dette er verdier som har fulgt henne gjennom hele livet, og som hun tar med seg inn i rollen som konsernsjef.

- Jeg tror genuint på det å spille hverandre gode, og at det å ha god lagånd og å utvikle gode team står helt sentralt i å lykkes. Det er jo sammen vi vinner!