Tilbake

Som en nyhet på vårt lager kan vi presentere vår nye serie med wirejekketaljer, som leveres komplett med 20 meter wire! Et prisgunstig alternativ som krever svært lite vedlikehold.

Til montasjestrekk eller innstrekk på linjer, har vi nå fått inn en serie med nye wirejekketaljer! Velg mellom tre ulike modeller: 800 kg kapasitet, 1600 kg kapasitet, eller 3200 kg kapasitet.

Mye for pengene

De nye taljene leveres komplett med 20 meter wire, uansett hvilken modell du velger, i motsetning til andre taljer som krever separat bestilling av wire. Dette gir deg en kostnadseffektiv løsning!

Robust utforming

Huset til taljene er laget av sterk aluminiumslegering, og er i rustfri utførelse.
Den robuste utformingen gjør taljene svært lite følsom for slag og støt.

Ekstra brytepinne

For å sikre mot overlast som er større enn 25% ved trekk, er det bygget inn en brytepinne i taljen. I tillegg er jekkspaken laget slik at den deformeres i underdelen ved overlast som overskrider 50%.

For ekstra sikkerhet er det installert en reserve-brytepinne i håndtaket på jekkspaken. Brytepinnen er enkel å bytte selv ved full last, uten å måtte avlaste taljen.

Svært enkelt vedlikehold

Taljene er så godt som vedlikeholdsfrie, og rengjøring kan enkelt gjennomføres kun ved å spyle med vann.

Enkel i bruk

Ettersom alle tre modellene kommer utstyrt med bærehåndtak, er taljene enkle å frakte med seg. De har også en lav vekt (10 kg til 30 kg) som sørger for enkel håndtering.

Ane Jørgensen

Innholdsprodusent anj@melbye.no +47 92 53 46 03

Geir Haldorsen

Key Account Manager West Region geh@melbye.no +47 917 36 721