Tilbake

Med best mulig brukervennlighet i tankene, har vi i Melbye jobbet den siste tiden med å få på plass den nye websiden vår. Endelig er den lansert, og vi er veldig spent på hva du synes!

Å skape en plattform med best mulig brukervennlighet i fokus, og som kunne brukes som en kilde for relevant og innhold, var blant de sentrale kravene da vi startet prosessen med å bygge den nye websiden vår, https://melbye.no/.

Med Pimcore som webløsning, og med eksperthjelp fra IT-konsulentbyrået C.A.G Ateles, fikk vi svar på våre utfordringer! Den gamle websiden vår, som har eksistert parallelt med den nye en stund, skal derfor etter hvert stenges ned, og blir ikke lenger oppdatert.

«Vi ønsket oss et system som kunne skreddersys med spesialløsninger etter tilbakemeldinger fra våre kunder, som kunnetilpasses våre arbeidsmetoder, og som kunne forenkle og automatisere tunge arbeidsprosesser. Vi ønsket et open-source-system som kunne løse alt, og da var Pimcore den beste løsningen på utfordringen»

- Petter Aas, Digital Prosjektleder i Melbye

Flere forbedringer


Hierarkiet på den nye websiden vår er bygget opp på samme måte som den gamle, slik at det skal være enkelt for brukeren å kjenne seg igjen. Men stikkord som teknisk data, forbedret søkefelt, økt hastighet, og digital synlighet, er noe av det som skiller seg ut som klare forbedringer. For ikke å snakke om et oppdatert og bedre design som bedre viser hvem Melbye er.

I tillegg vil den nye websiden i større grad inneholde synlig og relevant informasjon om våre løsninger, innen alle våre forretningsområder. Innhold som artikler, filmer, landingssider, kataloger, og alt man trenger av dokumenter, vil finnes lett tilgjengelig. Mye av innholdet er allerede på plass, og mer vil komme i tiden fremover. Dette for å kontinuerlig kunne gi brukeren relevant, målrettet og nyttig innhold. Målet er at vår webside skal være en kilde til nyttig informasjon, der vi deler vår ekspertise med deg.

Den nye websiden vår er dessuten tilpasset etter ulike skjermstørrelser og nettlesere. Det betyr at du beholder den gode brukeropplevelsen uansett om du sitter på PC/MAC, nettbrett eller mobil

Samarbeid med C.A.G Ateles

Det er IT-konsulentbyrået C.A.G Ateles som har levert webplattformen som er bygget på Pimcore, og som har stått for den tekniske kompetansen vi trengte for å utvikle oss internt i Melbye. Ateles tok utfordringen med å bygge en webplattform på få ressurser, hyperagilt, på kort tid - samtidig som prosjektledelsen skulle sitte internt i Melbye.

«Melbye er en drømmekunde. Hvorfor? Fordi det er veldig tilfredsstillende å se hvilken reise de har vært igjennom, og vi er så stolte av å være en del av den. De har gjort et totalskifte i strategi, og realisert det på en måte som virkelig er beundringsverdig. Måten deres å jobbe på er så dynamisk og engasjerende, og det er åpenbart at Pimcore er deres perfekte match».

- Sverre Øier, Country Manager, C.A.G Ateles.

(I denne artikkelen på Pimcore sin hjemmeside, kan du lese mer om prosjektet, og om samarbeidet mellom Melbye og Ateles.)

 

Under kontinuerlig utvikling

Selv om store forbedringer allerede er på plass med den nye websiden, vil grunnplattformen fortsette å være under stadig utvikling og optimalisering. På den måten kan vi hele tiden sørge for at du som bruker finner oppdatert produktinformasjon, de seneste nyhetene, og det mest relevante innholdet for ditt behov. Det samme gjelder de ulike funksjonene som sørger for gode brukeropplevelser, i tråd med en stadig mer digitalisert verden.

Sammenslåing av forretningsområdene Infrastruktur og Fiber

I sammenheng med lanseringen av vår nye webside, har vi også valgt å slå sammen to av våre forretningsområder - Infrastruktur og Fiber. Målet er å kunne tilby en bredere produktportefølje av både produkter og systemløsninger, slik at vi alltid kan finne de beste løsningene for hvert enkelt prosjekt. Denne sammenslåingen vil ikke påvirke deg som kunde.

 

Dine meninger betyr mye for oss!

Som med de fleste weblanseringer, finnes det alltid rom for forbedringer. Din opplevelse når du besøker vår webside, betyr mye for oss, og er det viktigste fokuset bak alt vi gjør digitalt. Vi setter derfor stor pris på dine tilbakemeldinger!

Skulle du oppdage noe du kunne ønske at var annerledes, eller om du har andre tilbakemeldinger om vår nye webside, ikke nøl med å ta kontakt med oss!

Ane Jørgensen

Innholdsprodusent anj@melbye.no +47 92 53 46 03

Petter Aas

Digital Prosjektleder pea@melbye.no 97135840