Tilbake

Har du pressverktøy som ligger og slenger litt her og der, eller leter du stadig vekk etter utstyr i en overfylt og rotete verktøykasse? La oss gjøre det enkelt for deg! Fra Vtools-serien vår har vi nemlig samlet alt det pressverktøyet du har mest bruk for – i én og samme koffert!

Vtools er Melbyes egen serie med hydraulisk pressverktøy, designet for den proffe brukeren. I serien finner du blant annet denne praktiske sortimentkofferten. Den inneholder verktøy som presser og kutter med en kraft på 5 tonn, komplett med bakker og pressdetaljer. Dette er den ideelle kofferten for deg som jobber med jording og små tavler!

Vil du vite mer om de forskjellige produktene i Vtools-serien? På denne siden har vi samlet alt du trenger å vite. Her finner du også produktkatalog og kontaktskjema.

Spesielt satt sammen for el-montøren

Ved å holde verktøyet og utstyret ditt samlet, vil du unngå å bruke unødvendig tid på leting. Du vil også unngå irriterende erstatningskostnader for tapt eller ødelagt spesialutstyr.

I den solide sortimentkofferten fra Vtools-serien vår, finner du verktøy som presser og kutter med en kraft på 5 tonn. Her får du både presse, bakker og pressdetaljer, spesielt satt sammen for deg som er el-montør.

Hva kofferten inneholder:

  • VT51 hydraulisk presse (5 tonn)
  • 4 stk. sett med bakker for Cu (24, 35 og 50 mm2)
  • C-press C6 og C9 (25 og 50 mm2)
  • Kabelsko (25-10, 35-10, og 50-10 mm2)

NB! Om du ønsker å dekke enda flere områder, er det fullt mulig å utvide med flere løse bakker enn det som er vedlagt i kofferten.  

Verktøtkofferten fra Vtools-serien inneholder alt det pressverktøyet du trenger

Hydraulisk presse VT51 – liten, lett og praktisk

I kofferten finner du blant annet den hendige presstangen VT51, som lar deg presse EX opp til 95 mm2, kobbermateriell opp til 150 mm2, og C-press opp til 50 mm2 med C9-bakke. Den gir deg maks oljetrykk på 550 bar, og et makstrykk på 5,3 tonn.

 

Når du velger Melbye som din leverandør på pressverktøy, så får du med ekspertise og oppfølging på kjøpet.

Vil du vite mer om våre smarte løsninger innen installasjon? Da kan du melde deg på vårt nyhetsbrev! Der får du informasjon om kampanjer, arrangementer og lanseringer, samtidig som du får nyttige og praktiske tips om våre produkter.

Ane Jørgensen

Innholdsprodusent anj@melbye.no +47 92 53 46 03

Tom Erik Stampe

Key Account Manager East / South Region tes@melbye.no +47 482 56 846