Tilbake

Melbye har gleden av å lansere spenningsindikatorene HTAG og MTAG, som kommer med flere vesentlige oppgraderinger i forhold til tidligere modeller. Kraftigere lydsignal og økt lysstyrke er eksempler som gjør disse spenningsindikatorene enda mer brukervennlige og sikre i drift. 

 

Vesentlig oppgradering fra tidligere modeller

Som en erstatning til Melbyes TAG 220 og TAG 330, kommer de nye spenningsindikatorene HTAG og MTAG med flere fordeler knyttet til drift, vedlikehold og brukervennlighet.

- HTAG og MTAG kommer med flere vesentlige oppgraderinger i forhold til våre tidligere spenningsindikatorer. Indikatorene er kraftigere bygd, og har et forbedret lydsignal på opptil 100 dB. I tillegg er lysstyrken enda sterkere, forklarer Gunnar Huynh, produktsjef hos Melbye.

Egenskaper:

·         Bruksområde: Utendørs og innendørs

·         I henhold til: IEC 61243-1

·         Frekvens: 50/60 Hz

·         Spenningsnivå: Fra 1-420 kV

·         Akustisk signal: opptil 100 dB

·         Kraftigere lyssignal

·         Innebygd selvtestfunksjon

·         Batteritype: 9V, 6LR61

               

 

MTAG: For spenningsnivå opp til 72,5 kV                  HTAG: For spenningsnivå opptil 420 kV

 

Lydsignal på opptil 100 dB

Det akustiske lydsignalet gir deg opptil hele 100 dB, noe som er en klar forbedring fra tidligere modeller. Dette gir fordeler ved bruk i støyende omgivelser.

Kraftigere lysstyrke

Spenningsindikatorene HTAG og MTAG har sterkere lysstyrke, som er enda tydeligere ved påvisning av spenning på anlegget.

Tettere kapsling av elektronikken

For å tåle større påkjenninger, er HTAG og MTAG-indikatorene produsert i en enda kraftigere utførelse enn tidligere. Også selve huset er oppgradert, og består av slagfast polykarbonat. Det gir en tettere kapsling av elektronikken og selve «hjertet» i indikatoren.

 

Selvtestfunksjon og enklere batteriskift

Som i tidligere modeller, har de nye spenningsindikatorene en innebygd selvtestfunksjon som aktiviseres med testknapp. Denne funksjonen benyttes før bruk, og påviser eventuelle feil på elektronikk eller batteri. Fordelen med HTAG og MTAG i dette tilfellet, er at batteriskift nå er enda enklere å gjennomføre.

Utskiftbare festepunkter

Festepunktene i HTAG- og MTAG- indikatorene er støpt som enkeltdeler som kan skiftes ut. Det betyr at man ikke lenger må skifte ut hele instrumentet ved feil/skade på festepunktene.


Ønsker du å vite mer om våre løsninger, eller har du spørsmål om våre spenningsindikatorer? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg!

Du kan også melde deg på vårt nyhetsbrev, der vi gir deg nyttig informasjon om nyheter, tips om våre eksisterende produkter, kampanjer og kommende arrangementer.

 

Ane Jørgensen

Innholdsprodusent anj@melbye.no +47 92 53 46 03

Thomas Berve

Business Unit Manager Energy Norway thb@melbye.no +47 959 18 451