Tilbake

Melbyes multikanaler er et plassbesparende, lett og mer tidseffektivt alternativ til tradisjonelle løsninger. Ettersom kanalene er produsert i HDPE, blir installasjonen både raskere, enklere og mer kostnadseffektiv – uten å gå på kompromiss med styrke eller holdbarhet. 

 

 

Rask, sikker og kostnadseffektiv kabelhåndtering

Melbyes multikanaler er et modulbygd kabelbeskyttelsessystem som eliminerer behovet for betong eller annet spesialmateriale. Det resulterer i unike fordeler for entreprenøren:

·         Lette moduler (opptil 20 kg) i HDPE

·         Kan håndteres manuelt

·         Enkel transport uten dyre maskiner

·         25% mer plass enn tradisjonelle rørløsninger

·         Sikkert klikksystem for rask montering

·         2° fleksibilitet i skjøtene

·         Stedlige masser kan benyttes til overfylling

·         Materialet kan gjenbrukes ved reinstallasjon

 

Les mer om våre multikanaler her

Enkel tilpasning til ulike installasjonsmiljøer

Multikanalene er svært tilpasningsdyktige, og leveres til ulike prosjekter innenfor jernbane, vei, tunnel, havn og flyplass.

Plassbesparende og effektivt

Melbyes multikanaler kan stables på hverandre til den høyden man ønsker å oppnå, og er et svært plassbesparende alternativ til tradisjonelle rørløsninger.

Tradisjonelle kanaler sammenlignet med multikanaler fra Melbye.

Resirkulerbart materiale

Multikanalene er produsert i resirkulerbart materiale, og kan gjenbrukes ved reinstallasjon. 

Våre Multikanaler er produsert av opptil 100% resirkulert materiale, som gir deg et fullt gjenbrukbart sluttprodukt. Det betyr at multikanalene kan gjenbrukes ved reinstallering, noe som gir deg en tidsbesparende og kostnadseffektiv løsning.
 

Multikanalene kan også graves ned på en grunnere dybde enn tradisjonelle kanaler. Dette fjerner behovet for spesialfylling og ekstra transport av fyllmateriale, samtidig som man slipper å kvitte seg med utgravd materiale.

 

Ønsker du mer informasjon om våre løsninger, eller vil vite mer om våre multikanaler? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne de beste løsningene til ditt prosjekt.

Ane Jørgensen

Innholdsprodusent anj@melbye.no +47 92 53 46 03

Erland Stakvik

Sales Manager ers@melbye.no +47 938 70 582