Tilbake

Tidspunktet for røykvarslerens dag 1. desember er ingen tilfeldighet, og forbereder oss på måneden med størst sjanse for husbrann. Bytt ut dine gamle røykvarslere til Melbyes, som kan seriekobles med LL-Longlife batterier. Våre batterier har opptil 10 års holdbarhet – en liten innsats med stor gevinst.

Det er røyken som dreper i en brann, og derfor er det livsviktig at den varsles så tidlig som mulig. Uavhengig av hvilken type røykvarsler du har i hjemmet anbefales det alltid å teste og rense varsleren for støv og skitt på røykvarslerens dag. Sjekk også batteriet, våre røykvarslere har batteri med levetid opptil ca. 10 år.

Våre røykvarslere er enkle å seriekoble og kan kommunisere med så mange som 20 enheter tråløst og opptil 40 enheter med kabelkobling – tilstrekkelig til enhver boligs behov. Røykvarsleren har også en nyttig funksjon som kan benyttes når du monterer varsleren; Testknappen kan benyttes til å «pause» røykvarsleren i ti minutter, for å unngå alarm i forbindelse med matlaging.

Våre røyk - og varmedetektorer oppfyller kravene til TEK 17. Enheter med 230V tilkobling med batterireserve, kombinert med 3V trådløse enheter, eller kun 3V enheter med trådløs kommunikasjon (boliger bygget før 2011).

Vi i Melbye anbefaler en kombinasjon av optiske røykvarslere og varmedetektorer. Ta en titt i vår røykvarslerguide, som forklarer hvor vi anbefaler å benytte de forskjellige enhetene. 

Ane Jørgensen

Innholdsprodusent anj@melbye.no +47 92 53 46 03

Tom Erik Stampe

Key Account Manager East / South Region tes@melbye.no +47 482 56 846