Trekkekummen Ultima Connect

Trekkekummen Ultima Connect er designet for fremtidens infrastruktur. Den består av slitesterke moduler i komposittmaterialet GRP, og installeres betydelig raskere enn konvensjonelle alternativer. Dette er en skalerbar og fleksibel løsning med lang levetid.


Unike fordeler som skaper en fleksibel og kostnadseffektiv løsning

  • Ultima Connect installeres på stedet, uten behov for betong.
  • Ultima Connect har ingen begrensninger på størrelse
  • Rask og enkel installasjon.
  • Høy kvalitet og lang levetid, takket være materialet GRP 
  • Modulbygd og fleksibel - kan tilpasses etter ditt behov
  • Kostnadseffektiv og enkel frakt- Modulene leveres på vanlig Europapall 
  • Modulene veier lite (maks 25 kg) og krever derfor ingen store maskiner 
  • Ultima Connect kan gjøres både vanntett og brannforseglet 

Rask og enkel installasjon som reduserer tidsbruk og kostnad for installatøren

Ultima Connect går betydelig raskere å installere enn konvensjonelle alternativer i betong. En fullstendig installasjon er normalt gjennomført på maks en time.

Seksjonene til Ultima Connect har en vekt på maks 25 kg.Dette gjør at den kan løftes av èn person, i henhold til reglene for manuell håndtering. Montøren sparer derfor både tid og penger på den enkle installeringen.


Høy kvalitet og lang livstid

Ultima Connect produseres i GRP-materiale, som gir langvarig slitestyrke og holdbarhet. GRP har en betydelig bedre resistens under jord enn konvensjonelle materialer. Resultatet er en kum som tåler mer, og som får lengre levetid.  


Modulbygd og fleksibel - kan tilpasses ditt behov

Takket være den modulbygde konstruksjonen og det store antallet standardseksjoner, har Ultima Connect ingen begrensninger i størrelse. Ultima Connect er derfor det selvsagte valget når det stilles høye krav til fleksibilitet og tilpasning. 


Brann- og vannforsegling

Med vår brannforsegling Firoseal kan man med enkle grep gjøre kabelgjennomføringene branntette. Massen påføres og formes for å passe de forskjellige kabelgjennomføringene.  

Firesafe beskytter også mot vanninntrengning. Ultima Connect kan gjøres vanntett ved hjelp av tetningsmembran som påføres på innsiden eller utsiden av brønnen.


Er du nysgjerrig på Ultima Connect for prosjektet ditt?

Kontakt oss