Alt du trenger innen fibernett og litt mer.

Melbye leverer totalløsninger innen fibernett, og tilbyr Skandinavias bredeste sortiment fra verdensledende produsenter.


Skandinavias bredeste utvalg

I 20 år har vi vært en av de ledende leverandørene innen fibernett. Som et resultat har vi et sterkt samarbeid med de største produsentene i verden og kan tilby Skandinavias bredeste sortiment.

Enten du leter etter et komplementært produkt eller et helt system, kan vi tilby en løsning som er skreddersydd for prosjektet ditt.

Se produktene våre

Teknisk support og service i hvert steg av prosessen

Vi prøver alltid å gjøre det så enkelt som mulig for våre kunder.

Vi anbefaler at du tar hjelp av vår kunnskap for å finne den beste løsningen for prosjektet ditt. Vi støtter deg med planlegging, lagring og teknisk støtte i hvert trinn i prosessen. Du betaler ikke noe ekstra for vår støtte, men du er garantert en løsning som er skreddersydd for dine behov.

Kontakt oss

Store volumer og fleksible tilbud

Melbyes kunder har tilgang til høykvalitets produktserier fra verdens ledende produsenter. Takket være vår lange erfaring har vi bygget opp en portefølje vi er stolte av og har sterke relasjoner med de beste produsentene.

Partnerskapet med flere produsenter betyr at vi kan levere store volumer og være fleksible i vårt tilbud til deg. Vi lager forslag for den optimale løsningen for ditt spesifikke prosjekt, uansett om du leter etter et enkelt produkt eller et helt system.


Stort lager og raske leveranser

Vi ønsker å tilby raske leveranser til våre kunder, og legger stor vekt på logistikk og å ha våre produkter i nærheten.

I Jönköping og Oslo har vi en lagerplass på totalt 7800 m2, hvorfra store volumer med fiberprodukter daglig blir sendt til ulike prosjekter i både Skandinavia og UK.

Kontakt oss

De smarteste løsningene. Til det beste for alle.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du vite mer om Melbyes andre forretningsområder?