Alt du trenger innen fibernett og litt mer.

Melbye leverer totalløsninger innen fibernett, og tilbyr Skandinavias bredeste sortiment fra verdensledende produsenter.


Siste nyheter fra Fiber


Slik renser du fiberkablene dine!

Når det gjelder fiberoptiske kabler, er veien kort fra problemfri drift til trafikkbrudd. Ofte skal det ikke mer enn et bittelite støvkorn til! Rengjøring og etterkontroll av endeflatene er derfor helt essensielt for å oppnå gode forbindelser.

Les mer

Nyhet: Blåsekabel EPSU AY - forsterket med aramidgarn

Blåsekabelen EPSU AY er en nyhet som skiller seg ut fra vanlige EPSU-kabler, og som er tilpasset installasjon i mikrorør. Med egenskaper som konkurransedyktig slitestyrke og spesielt gode blåseevner, går fiberblåsingen både raskere og enklere. Vi viser deg hvorfor!

Les mer

Melbye presenterer: Kveilerammer for skjøtebokser

Melbye har ett bredt utvalg av kveilerammer for montering av fiberskjøtebokser i stolper og gateskap.

En kveileramme sørger for skånsom og sikker oppkveiling av kabel, slik at fibrene ikke tar skade. I Melbyes sortiment finner du kveilerammer for montering i gateskap og stolpe - enten direkte eller ved bruk av et mastefeste. Kveilerammene har ny konstruksjon, med vendbare og avtagbare braketter. Dette gjør at hver enkel kveileramme nå passer til flere typer fiberskjøtebokser. 

Alle kveilerammene leveres med avtagbart mastefeste for enklere montering på stolpen.
Kveilerammene leveres lakkert i fargen RAL 6012.


Se våre filmer og e-kataloger


Skandinavias bredeste utvalg

I 20 år har vi vært en av de ledende leverandørene innen fibernett. Som et resultat har vi et sterkt samarbeid med de største produsentene i verden og kan tilby Skandinavias bredeste sortiment.

Enten du leter etter et komplementært produkt eller et helt system, kan vi tilby en løsning som er skreddersydd for prosjektet ditt.

Se produktene våre

Teknisk support og service i hvert steg av prosessen

Vi prøver alltid å gjøre det så enkelt som mulig for våre kunder.

Vi anbefaler at du tar hjelp av vår kunnskap for å finne den beste løsningen for prosjektet ditt. Vi støtter deg med planlegging, lagring og teknisk støtte i hvert trinn i prosessen. Du betaler ikke noe ekstra for vår støtte, men du er garantert en løsning som er skreddersydd for dine behov.


Store volumer og fleksible tilbud

Melbyes kunder har tilgang til høykvalitets produktserier fra verdens ledende produsenter. Takket være vår lange erfaring har vi bygget opp en portefølje vi er stolte av og har sterke relasjoner med de beste produsentene.

Partnerskapet med flere produsenter betyr at vi kan levere store volumer og være fleksible i vårt tilbud til deg. Vi lager forslag for den optimale løsningen for ditt spesifikke prosjekt, uansett om du leter etter et enkelt produkt eller et helt system.


Stort lager og raske leveranser

Vi ønsker å tilby raske leveranser til våre kunder, og legger stor vekt på logistikk og å ha våre produkter i nærheten.

I Jönköping og Oslo har vi en lagerplass på totalt 7800 m2, hvorfra store volumer med fiberprodukter daglig blir sendt til ulike prosjekter i både Skandinavia og UK.


De smarteste løsningene. Til det beste for alle.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vil du vite mer om Melbyes andre forretningsområder?